Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Tot mai multe locuri de joacă au fost date în folosință în ultima perioadă

Tot mai multe locuri de joacă au fost date în folosință în ultima perioadă(262)

Tot mai multe locuri de joacă au fost date în folosință în ultima perioadă, astfel că din prima etapă în care urmau să fie modernizate 25 de spații destinate celor mici, mare parte din ele au fost deja finalizate.

În momentul de față se mai lucrează la infrastructura spațiului recreativ situat pe strada Adamclisi, iar la cel de pe strada Dionisie cel Mic se montează echipamentele de joacă. La spațiile destinate copiilor din strada Dispensarului și din parcurile de la Teatrul Oleg Danovski, Gară și Tomis II mai trebuie turnat doar covorul antitraumă, urmând ca apoi să fie folosit în voie de cei mici.

Revenim cu apelul către toţi locuitorii oraşului să nu intre în spațiile de joacă, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări și pentru a le menține curate pentru sănătatea copiilor noștri.

Orice incident/fenomen antisocial poate fi sesizat la Poliția Locală, la numărul de telefon 0241.484.205 sau pe WhatsApp, la numărul 0799.606.142.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MADE ZANFIR IORGUȘ
scris de Lucian Cristea
Lansarea unui candidat la alegerile locale seamănă foarte mult cu prezentarea pe piață, pe piața politică și cetățenească, a unui(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii