Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Târgul NUNTA de VIS îşi deschide porţile vineri8 noiembrie la VIVO!Constanţa

Târgul NUNTA de VIS îşi deschide porţile vineri8 noiembrie la VIVO!Constanţa(211)

O Nunta perfecta incepe cu o organizare perfecta!
 

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează, în perioada 08 – 10 noiembrie 2019, la INTRAREA 3 de la VIVO!Constanţa, Târgul NUNTA de VIS.

Acest salon specializatoferă viitorilor miri o gamă completă de articole, accesorii și servicii pentru o nuntă pe care fiecare cuplu o visează.

De asemenea, veti gasi îmbrăcăminte pentru miri si mirese, dar și pentru domnișoarele de onoare și nași.

Dansul mirilor a devenit un element foarte important în arhitectura unei nunți și a capătat o conotație diferită, pentru fiecare cuplu. Viitorii miri isi pot alege coregrafia îndrumați de profesioniști, pot lua lecții de dans, pentru a crea un spectacol de neuitat, cucerindu - și invitatii si rămânand cu o frumoasă amintire.De aceea, venim în întâmpinarea viitoarelor cupluri cu școli de dans, care vor face demonstrații pe toată perioada târgului.

Întrucât astăzi nunta este o sărbătoare complexă, unde fiecare detaliu este foarte important, organizatorii s-au străduit să aducă în atenția celor interesați toate aceste aspecte, legate de reusita celui mai important eveniment din viața cuplurilor.

Pe întreaga perioadă a târgului, cei interesati vor putea beneficia din partea expozanţilor de oferte şi reduceri la produsele şi serviciile prezentate în cadrul acestui eveniment.

 

Program de vizitare zilnic: 10 - 22

Detalii despre evenimente pe site şi pe pagina de Facebook :
www.ccina.ro
www.facebook.com/TargNuntiConstanta

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

CLAUDIU PALAZ CONTINUĂ POLITICA FALIMENTARĂ CU FUNDUL ÎN DOUĂ LUNTRI!
scris de Lucian Cristea
Clasa intelectualilor din PMP nu pare a fi deloc impresionată de performanțele obținute de Claudiu Palaz în politica așa zisă(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii