Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Primăria Municipiului Medgidia va organiza în comun cu Ambasada Republicii Serbia la București, Ziua Armistițiului în Primul Război Mondial

Primăria Municipiului Medgidia va organiza în comun cu Ambasada Republicii Serbia la București, Ziua Armistițiului în Primul Război Mondial(205)

În data de 11 noiembrie 2019, începând cu ora 12.00 la Monumentul Eroilor Sârbi din incinta cimitirului ortodox se va oficia ceremonialul militar și religios, urmat de ceremonialul de depunere a coroanelor de flori atât la Monumentul Eroilor Sarbi, cât și la Monumentul Eroilor Cehi, dar și la placa comemorativă ridicată în onoarea personalului medical voluntar, infirmiere și doctorițe scoțiene, inaugurat în anul 2018.

În semn de prețuire și recunoștință pentru eroii cehi, în cadrul manifestărilor va avea loc dezvelierea Monumentului Eroilor Cehi ridicat în memoria soldaților cehi care au luptat alături de sârbi, sloveni și ruși pe câmpurile de luptă din Dobrogea.

La eveniment va participa delegația Ambasadei Republicii Serbia la București, condusă de Excelența Sa, Ambasadorul Branko Brankovic, precum și delegatia Ambasadei Republicii Cehia în România condusă de Excelanța Sa, Ambasadatorul Vladimir Valky.

Delegațiile vor fi întâmpinate de oficialitățile locale precum și de reprezentanții asociațiilor și instituțiilor militare din municipiu.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PORTUL CONSTAȚA: JUCĂRIA LUI BĂSESCU
scris de Lucian Cristea
L-am cunoscut pe Traian Băsescu când era șeful navigației civile, în condiții ostile mie. Era furios că publicasem în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii