Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Condiții moderne pentru constănțenii care trec pragul Centrului de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Constanța amenajat în City Park Mall

Condiții moderne pentru constănțenii care trec pragul Centrului de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Constanța amenajat în City Park Mall(138)

Tot mobilierul a fost schimbat, s-au amenajat ghișee unice numerotate, iar sala de așteptare a fost reabilitată.

Cetățenii au la dispoziție și un controlor de opinie prin care își pot exprima gradul de satisfacție cu privire la serviciile oferite, prin simpla apăsare a unui buton.

De asemenea, pentru reducerea timpului de așteptare, constănțenii au la dispoziție și un sistem electronic de dirijare și ordonare, pe bază de bonuri de ordine, dar și un aparat care emite formulare.

Centrul de Informare pentru Cetățeni din incinta City Park Mall (aripa nouă), etaj 1, Bulevardul Al. Lăpușneanu nr. 116 C, funcționează de luni până miercuri în program 08.30-16.30, joi, în program 08.30-18.30 și vineri de la 08.30-16.30

Biroul Dispecerat funcționează în program de lucru permanent de 24 ore, în orice zi a săptămânii, la numărul de telefon 0241/550055.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MAREA CĂȚELEALĂ
scris de Lucian Cristea
Nu contează că lipsesc bani din visteria Guvernului și de prin alte conturi ale țării, că ies la suprafață tot felul de minusuri al(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii