Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Bucurie și mișcare în școlile constănțene!

Bucurie și mișcare în școlile constănțene!(154)

Peste 450 de elevi de la Școala Gimnazială Nr. 17 „Ion Minulescu” din Constanța au acceptat astăzi provocarea „Sport Dance Festival”, proiectul sportiv organizat de Clubul Sportiv Phoenix Constanța și finanţat de Primăria Municipiului Constanţa.

Timp de două ore, terenul de sport al școlii a devenit un loc al distracției, în care s-a dansat și s-a jucat handbal, volei, baschet și fotbal.

„Sport Dance Festival” se desfășoară în perioada 15.10.2019 – 31.11.2019, în 8 instituții de învățământ din municipiu. Luni, 11 noiembrie, proiectul sportiv ajunge la Școala Gimnazială Nr. 37 din Constanța.

Scopul proiectului este îndrumarea copiilor și a tinerilor către mișcare și sport, dezvoltarea spiritului de echipă și a spontaneității precum și implicarea activă a copiilor în proiecte sportive, prin care să se dezvolte sănătos pentru a deveni adulți responsabili.

Printre partenerii proiectului se numără: Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Ovidius din Constanta, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Direcția pentru Sport și Tineret Constanța.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

AU VRUT UNII SĂ CUMPERE CAZINOUL LA PUNGĂ!
scris de Lucian Cristea
Scandalul pe RUINE a devenit specialitatea politicienilor constănțeni. Dar, mai ales, a pesediștilor, care ne-au teleportat în epoca(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii