Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
CUM A AJUNS SCHELETUL DE LA ANATOMIE ȘEFUL MAFIEI!

CUM A AJUNS SCHELETUL DE LA ANATOMIE ȘEFUL MAFIEI!(481)

Primul schelet din viața mea l-am văzut la ora de anatomie în liceu. Era artificial și bine prins pe un postament. Am rămas cu el în minte până în zilele noastre, când a devenit șeful mafiei…

Ce a ajuns România? Țara scheletelor! Peste tot, la fiecare pas, întâlnești grămezi de schelete! Nu sunt artificiale și nici nu sunt folosite la orele de anatomie…

Când eram tânăr, opream cu mașina în tot felul de locuri misterioase, curioase, anapoda...Am dormit și în cort. Nu mi-am făcut niciodată probleme din cauza scheletelor! Când eram corespondentul “României libere” pe județele Constanța și Tulcea, s-a întâmplat să dorm de multe ori în mașină la Babadag sau la Două cantoane. Nu știu de câte ori am împărțit interiorul unui “Oltcit” cu Andrei Antică, fotoreporter de talie mondială, un tânăr cu profil de halterofil! Nu aveam confort, dar beneficiam, în schimb, de siguranță…

Astăzi, România a devenit țara scheletelor! Sunt schelete peste tot! Începând cu dulapurile și fișetele unor mahări și terminând cu orice formă de relief posibilă sau imposibilă… Câmpiile patriei s-au transformat în cimitire clandestine. În loc de grâu, cresc morți! Înainte, când întorceau plugul în brazdă, tractoriștii scoteau la suprafață semințe sau coceni de porumb. Acum, după aceeași operațiune, scot schelete umane! O mână colo, o jumătate de picior dincolo, un maxilar incomplet…

Te întinzi pe iarbă ca să te odihnești și îți pui sub cap o piatră. Abia când te trezești constați că te-ai așezat pe un craniu! Acum, în fine, putem să ne lăudăm că avem o agricultură de groază! A băgat spaima în toți! Indicele de bază a devenit numărul de cadavre la hectar. De când troznesc scheletele sub ei, tractoriștii refuză să mai iasă noaptea la arat! Au început deja să aibe coșmare! Au devenit incoerenți. Susțin că au fost invadați de fantome!

Situația este prea gravă ca să ne ardă de glume! Popasul în mijlocul naturii te poate costa foarte scump… Dacă nu sar pe tine bandiții, antrenați să acționeze la drumul mare, ai șanse să dai nas în nas cu urșii, șacalii, cum am pățit-o la Jurilovca, sau cu diverse alte jivine...La fiecare pas te paște un prricol!

Înainte mai opream, fie să iau pe unul ieșit la ocazie, fie să ajut pe vreun ghinionist care avea pană… Ai curajul să mai oprești în vreo parcare izolată când știi că poți fi atacat de tot felul de infractori și animale sălbatice? Ce a ajuns și Dracula! Față de criminalii în serie care circulă în libertate, un simbol oarecare! Vrei să cumperi un pepene de pe marginea drumului și ești repede îndepărtat de la locul faptei! Motivul? Nu sunt pepeni, ci două cranii descoperite recent pe marginea șoselei.

Peisajul turistic al patriei mele este completat cu gropi comune unde sunt aruncate de-a valma cadavrele unor victime! Alți nefericiți sunt topiți în cazane! Cu ani în urmă, eram prezentați ca o țară echivalentă cu raiul pe pământ. Acum este iadul pe pământ!!

Nu se mai sperie nimeni de Dracula! Actorii care jucau în rolul lui Dracula sunt șomeri. Acum se caută modele mai dure. Nici Jack Spintecătorul nu se potrivește cu stadiul în care ne aflăm la capitolul criminalitate… Cred că trebuie să căutăm nume de referință în istoria nazismului! Criminalul de la Caracal este plimbat de colo până colo! Culmea, nu este tratat ca un asasin, ci ca un consultant!

Instituțiile statului sunt incapabile să ne scoată din acest dezastru! Cu cine să facă acest lucru? Postul de ministru de Interne nu mai tentează pe nimeni! Nici măcar pe chestorul Nicolae Moga, care nu a iertat până acum nici o funcție!!

Plângem după cei care au părăsit România pentru un loc de muncă în străinătate...Curând, vor pleca și cei care nu se mai simt în siguranță în țara lor! Cine credeți că sunt cei care se vor muta în casele lor și vor prelua inclusiv afacerile acestora? Mafioții, criminalii în serie și căpeteniile celor care regizează bătăile cu bâte și săbii din stradă! De fapt, asta se și urmărește. Depopularea României! Restul sunt statistici pentru proști!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

UN SUBMARIN DE DREAPTA
scris de Lucian Cristea
M-a amuzat teribil o știre lansată de un confrate, fie că este reală, fie că este caterincă, știre conform căreia primarul(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii