Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Zone reabilitate în această săptămână

Zone reabilitate în această săptămână(147)

Angajații SC Confort Urban SRL vor continua intervențiile asupra trotuarelor pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul, pe strada Unirii, în zona Pieței Filipescu și pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Poporului și strada Nicolae Iorga.

Se va acționa și pe bulevardul Ferdinand, în perimetrul aferent Teatrului de Stat Constanța și la intersecția străzii Decebal cu strada Mircea cel Bătrân.

În cartierul Baba Novac, Primăria Municipiului Constanța va continua investițiile în infrastructura rutieră pe străzile Cernica, Prelungirea Barbu Delavrancea și Alexandru Alexandridi.

Conform graficului de lucru, noi locuri de parcare vor fi amenajate în cartierul Abator, pe aleea Romaniței și în KM 4-5, pe strada Arcului, în zona blocurilor I, D1 și A4.

De asemenea, continuă trasarea de marcaje rutiere în zona trecerilor de pietoni, în stațiile de autobuz și de taxi și în zonele recent asfaltate iar pe strada Soveja, între bulevardul Tomis și strada Ștefăniță Vodă, vor fi dezafectate cablurile neetichetate.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

CLAUDIU PALAZ CONTINUĂ POLITICA FALIMENTARĂ CU FUNDUL ÎN DOUĂ LUNTRI!
scris de Lucian Cristea
Clasa intelectualilor din PMP nu pare a fi deloc impresionată de performanțele obținute de Claudiu Palaz în politica așa zisă(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii