Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Unde ne sunt Primarii constănțeni?

Unde ne sunt Primarii constănțeni?(432)

Știe cineva încă de pe acum cine va fi primar la Constanța, la anul, în vară? Asta în ideea că așa ceva mai interesează pe cineva.

Suntem așa dezamăgiți de tot ce se întâmplă în administrația noastră maritimo-dunăreană că nu ne mai interesază cine cum și de unde se pregătește alesul să ne fie de încredere și cu speranța de mai bine pentru noi, nu pentru el? Actualul nu cred că mai vrea. E suficient de deștept ca să priceapă că nici nu mai poate.

Stă rău în toate sondajele indiferent cine le face, de ce și pentru cine. Se îmbracă frumos, vorbește ca la carte, poate fi fermecător, are ide extraordinare, te zăpăcește de cap, se pricepe la de toate. Te și miri de ce dracu arată Constanța așa de rău când e condusă de un primar așa de tânăr și destoinic! PSD-ul din jurul dumnealui s-a muiat de nici el nu mai știe ce se întâmplă că doar cu siguranță șefii lor de acum, dacă îi întrebi, sunt mult mai buni decât ăia dinainte. Doar rezultatele sunt catastrofale, nu ei.

Semnul, către noi, din partea PNL-ului întârzie, ca întotdeauna, să apară călare pe un cal alb așa ca pe vremuri aducând mesaj de bunăvoință și îndemn la lupta cea mare. PNL nu a avut la Constanța niciodată primar sau președinte de Consiliu Județean. De ce adică să aibă acum când toată lumea vede ce greu este peste tot?! Lumea vorbește că PNL, la Constanța, ori nu are cu cine ori încă nu s-a înțeles cu PSD, ca de obicei.

Domnul senator Chițac nu știu ce așteaptă de nu își anunță candidatura?! Ori își dorește vreo negociere nouă cu vreun Mecena rătăcit și obosit ori nu poate depăși ideea că dacă ai pierdut o dată e foarte greu să câștigi a doua oară.

Marea noutate a momentului, USR, teamă mi-e că s-a născut din talent și se va prăpădi ca speranță.

Domnul Stelian Ion ba vrea, ba nu vrea, să fie Primar, dânsul știe de ce. Unii zic că i-ar sta mult mai bine la București pe la vreun Minister mai pricopsit și lipsit de griji. Pentru oricine, Primar acum, la Constanța, va fi foarte greu.

Funcționarii constănțeni sunt speriați de orice se mai aude pe ici pe colo și fug de hârtiile noi ca de moarte. Toți sunt suspicioși iar lupta anticorupție poate avea la ei în birouri modele numai bune de arătat publicului dornic de sânge boieresc.

Unde sunt țărăniștii care au avut primul primar ales decmocratic, în 1992, pe domnul doctor Corneliu Neagoe?!

Unde sunt PD-iștii care aveau când Primar pe Gheorghe Mihăeș când Președinte de județ pe Stelian Duțu de credea lumea că nu mai scăpăm de ei niciodată?!

Când ziceam și eu așa ca să fac pe deșteptul că perioada după Mazăre va fi cea mai grea toți râdeau știind că eu sunt un tip cam amuzant și de multe ori pus pe glume. Cine a blestemat Constanța și de ce?!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FELIX ȘI PRAȘILA A DOUA!
scris de Lucian Cristea
Domnul Sanchi - în fața primului său examen electoral! De emoție, a transpirat din cap până în picioare la emisiunea difuzată de (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii