Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Ziua porților deschise la Enterprise Europe Network - CCINA Constanța

Ziua porților deschise la Enterprise Europe Network - CCINA Constanța(247)

ZIUA PORŢILOR DESCHISE

la Centrul Enterprise Europe Network din cadrul

Camerei de Comert, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa

 

10 decembrie 2019, CCINA Constanţa, Bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 185A, ora 10.00

 

Centrul Enterprise Europe Network Constanţa are plăcerea de a vă invita să fiţi alături de noi la acest evenimentul:

ZIUA PORŢILOR DESCHISE 

Centrul Enterprise Europe Network Constanţa, găzduit de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa este membru al celei mai vaste rețele la nivel mondial care sprijină întreprinderile - Enterprise Europe Network, rețea care reprezintă cel mai important instrument al Comisiei Europene ce are acest scop.

Cu această ocazie, Centrul își propune să ofere informaţii şi soluţii menite a le facilita organizaţiilor participante susţinerea şi dezvoltarea afacerilor (acces la la baze date de cereri/oferte de produse/servicii/tehnologii), parteneriate de afaceri: misiuni economice şi evenimente de brokeraj, accesare de surse de finanţare, legislaţie, taxare, fiscalitate, standarde, servicii în sprijinul inovării, transmiterea de feedback către Comisia Europeană etc.

În cadrul acestui eveniment, vă invităm de asemenea să participaţi la seminarul:

“Îmbunătăţirea relaţiei contribuabil-autoritate în disputele fiscale”

organizat în colaborare cu firma de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) – Centrul de Excelenţă în Litigii Fiscale.

Măsurile tot mai radicale ale autorităţilor fiscale atât la nivel mondial, cât şi în România, confirmă faptul că ne aflăm într-o schimbare a modelelor relaţiilor contribuabil - autoritate fiscală, iar contribuabilul român trebuie să se adapteze noilor condiţii.

Seminarul oferă idei de îmbunătăţire a relaţiei contribuabil-autoritate fiscală, creşterea gradului de predictibilitate pentru contribuabilii implicaţi într-o dispută fiscală, măsuri de mediere pentru reducerea numărului disputelor fiscale, fie că este vorba despre inspecţii fiscale, controale antifraudă sau de potenţiale ramificaţii în zona penală.

Agenda detaliată a evenimentului este ataşată.

 

Va rugam sa confirmati participarea la: 0725.308583, Lucia Calenici

 

AGENDA

 

10.00 - 10.30: Înregistrarea participanților

10.30 - 11.00: Enterprise Europe Network – Reţeaua europeană pentru IMM-uri – prezent şi viitor

Seminar “Îmbunătăţirea relaţiei contribuabil-autoritate în disputele fiscale”

11.00 - 11.45: Prezentare NNDKP - Instrumente de procedură fiscală la îndemâna contribuabililor pentru soluţionarea litigiilor fiscale - Daniela Gramaticescu, Partener în cadrul Departamentului de litigii

11.45 - 12.00: Pauză de cafea

12.00 - 12.45: Prezentare NNDKP - Reguli ”antiabuz” și aranjamente artificiale – Evoluții recente la nivel național și internațional- Silviu Bădescu, Partener in cadrul Diviziei de taxe

12.45 - 13.00: Întrebări și răspunsuri

 

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CU INDIFERENȚA, PRIMARUL RADU OMOARĂ TINEREȚEA!
scris de Lucian Cristea
Nu m-am născut în Mangalia! Nici măcar nu locuiesc aici...Nu am afaceri în Mangalia, ceea ce nu este un motiv de mândrie patriotică p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii