Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
PNL CONSTANȚA ÎȘI ÎNTĂREȘTE STRATEGIA CU DOI NOI CANDIDAȚI PENTRU ALEGERILE LOCALE

PNL CONSTANȚA ÎȘI ÎNTĂREȘTE STRATEGIA CU DOI NOI CANDIDAȚI PENTRU ALEGERILE LOCALE(938)

Ori de câte ori obosește vizibil, cu spume la gură, din cauza debitului verbal ca de țață, personajul care moare de grija altuia devine penibil și incoerent. Nu-i frumos, dar din cauza răutății genetice nu se poate abține! Deși nu-i cere nimeni atâta obediență, cât nici nu poate să ducă, personajul nostru este în stare să moară de grija fiecărui liberal în parte! Precizare. Totul este comparativ cu el și repetă ostentativ aceleași întrebări...

Este înduioșător cât de mult îl “freacă” grija de alții, dar, mai ales, de PNL și politica sa de cadre! Care este candidatul său la localele de la Constanța? Cu cine vrea PNL să facă alianță? Dacă este adevărat că a bătut palma cu USR și de ce? Că nici unul nu este liberal autentic! Asta, așa, o pune strâmbă când nu are ce întreba! De unde ai strategia asta? Etc. Cu un asemenea tupeu și cu atâta răutate inchizițională, vă imaginați că face ravagii în politică, unde îi ia pe toți la refec din toate pozițiile! Mai nou, îi trage de mânecă pe politicienii cu bun simț, care nu se complac în dispute ridicole pe teme de nimic și care nu răspund la mojiciile acestuia. De fapt, atacurile sale josnice nu au nici o legătură cu critica. Este același țintar folosit în diverse situații programate din timp. Un țintar universal care se potrivește peste tot, când vrea să fie, chipurile, intransigent cu cei pe care îi are în vizor, dar, de fapt, calomniază premeditat!

Reușita electorală a liberalilor l-a scos din minți pe personajul nostru, care, mai nou, moare de grija PNL Constanța! Grija față de liberalii constănțeni l-a adus de-a dreptul într-o stare de isterie greu de controlat. Cum adică, liberalii la putere și pesediștii pe jos! Că tocmai au căzut din căruța cu proști! Și au rămas așa, răstigniți în fund, în mijlocul șoselei, exclamând: “Și, totuși, domnilor, e rotund !” Pământul, fundul sau cine? Omul care moare în fiecare zi de grija liberalilor readuce pe tapet o chestiune pe care mai marii PNL au lămurit-o. Din cauza căzăturii din căruță, grijuliul și-a pierdut pesemne memoria!

Problema candidaturii la alegerile locale pentru Primăria Constanța e rezolvată. În fapt, dumnealui bate apa în piuă pe un subiect lămurit atât cât poate fi el dezbătut public, pentru că și PNL are dreptul la o tactică proprie și cu caracter secret, chiar dacă formularea asta sună oarecum restrictiv pentru un partid liberal. Despre alegerile locale și prezumtivii candidați ai PNL se vorbește liber de anul trecut. Reamintesc că ziarul TIMPUL a publicat, pe această temă, mai multe materiale, în dialog cu Septimiu Bourceanu, unul din strategii PNL Constanța. La ora aceea, trei tineri ai partidului erau monitorizați în perspectiva selectării lor pentru alegerile locale pentru Primăria Constanța. Unul dintre ei pare să corespundă tuturor cerințelor impuse de o asemenea funcție, dar mai sunt și alte cazuri de analizat...Clar e de perspectivă. Dacă ai unul și bun, chiar la Năvodari, e un câștig! Vor unii herghelii de premianți, ca și cum candidații care corespund ar putea fi clonați! Și Bogdan Huțucă, un liberal autentic, consideră, deocamdată, că pe culoarul său ar putea candida un tânăr de perspectivă. Și ziceau unii că PNL Constanța nu are candidat propriu! În prezent, sunt alți doi la țiplă. Alții dintre cei prezentați până acum. În plus, nominalizații pentru o eventuală nouă alianță sunt la vedere.

Dar mai este timp și pentru alte analize. În condițiile în care Opoziția s-a înconjurat de tot felul de “mâini moarte” în perspectiva alegerilor locale, nu văd de ce PNL ar fi obligat să își dezvăluie strategia pentru Constanța! Ca să poată spună pesediștii, la sfârșitul campaniei electorale, că “i-au ciuruit!” Ce s-a întâmplat cu candidatul PSD? Decebal Făgădău s-a uzat deja!

Omul care moare de grija altuia moare și de grija lui. Dacă treburile se așează bine de tot în făgașul lor în PNL Constanța, atunci, individul care moare de grija altuia își pierde obiectul muncii! Când sunt uniți, liberalii sunt greu de oprit din tentativa lor de a câștiga alegerile locale pentru Primăria Constanța! Liberalii autentici, desigur, ca să nu își mai facă nimeni griji în această privință!  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

POLITICIANUL FLORĂREASĂ
scris de Lucian Cristea
Ar trebui să profităm de campania electorală aflată în plină desfășurare și să ne distrăm și noi, exploatând smerenia care(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii