Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Împarte povestea ta de Crăciun!

Împarte povestea ta de Crăciun!(192)

Numeroși oameni cu suflet mare au răspuns campaniei inițiate de RAEDPP Constanța în cadrul târgului „Poveste de Crăciun”. Cutii și saci întregi cu jucării și jocuri, dulciuri, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte vor ajunge la copiii din centrele de plasament constănțene, în prag de Sărbători.

Ne bucură foarte mult faptul că există foarte mulți oameni care se gândesc acum în preajma Crăciunului și la cei de lângă ei. Dorim să le mulțumim pentru spiritul de solidaritate acestor oameni simpli, pentru că au dorit să aducă un zâmbet pe fețele unor copii mai puțin norocoși, care nu își petrec Sărbătorile în sânul familiei”, a declarat directorul RAEDPP Constanța, domnul Florin Gheorghe.

Dacă doriți să le faceți o bucurie copiilor și tinerilor instituționalizați, vă așteptăm în continuare să participați la campania „Împarte povestea ta de Crăciun!”. Până duminică, 22 decembrie puteți aduce donații la Galeria de Artă de pe strada Ștefan cel Mare nr. 15, iar noi ne vom asigura că vor ajunge la cei care au cu adevărat nevoie de ele! Tot la Galeria de Artă, constănțenii sunt așteptați în acest weekend să facă o fotografie la colțul lui Moș Crăciun, care va fi imprimată pe loc și pe care o pot lua gratuit acasă.

Începând de vineri, 20 decembrie, spectacolele continuă pe scena târgului, în parcul TNOB „Oleg Danovski”. Vă așteptăm să colindăm și să ne bucurăm împreună de miracolul Nașterii Domnului!

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CAZUL MUHSCINĂ A DEMONSTRAT CĂ UNOR LIBERALI LI S-A USCAT MASCA PE FIGURĂ!
scris de Lucian Cristea
George Muhscină și-a dat demisia pe șest din PNL Constanța! Nu a mai trecut pe la conducerea de partid! Se grăbea să se înscrie(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • CAZUL MUHSCINĂ A DEMONSTRAT CĂ UNOR LIBERALI LI S-A USCAT MASCA PE FIGURĂ!
  • LINIA MARITIMĂ CONSTANȚA – ANTONIADIS LA CÂRMĂ!
  • CORINA MARTIN CALCĂ PE URMELE LUI NEA DONȚU, ÎN CĂUTAREA FRUNZELOR TĂIATE LA CÂINI!
  • Fermierii vor fi despăgubiți!
  • OMUL CU SĂGEATA ÎN JOS A AJUNS ÎN TOLBA LUI VOICULESCU...