Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Daria Kraus, desemnată în 2019 cel mai bun sportiv al secției de ju-jitsu

Daria Kraus, desemnată în 2019 cel mai bun sportiv al secției de ju-jitsu(135)

Daria Kraus a încheiat anul competițional 2019 cu brio, în urma calificării pe locul 1 în clasamentul mondial și național. Sportiva de 12 ani a obținut titlul de cel mai bun sportiv al secției de ju-jitsu în cadrul Galei Premiilor CS Marina Constanța care a avut loc weekend-ul trecut la Sala de sport a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” din Constanța.

Legitimată la Clubul Sportiv „Marina” Constanța, micuța campioană s-a clasat în 2019 pe locul I în clasamentul național la fighting, categoria U14.

La Cupa României de Ju-Jitsu 2019 care s-a desfășurat la începutul lunii noiembrie la Sfântu Gheorghe, Daria Kraus a obținut locul întâi la fighting, categoria U16, locul II la fighting, categoria U14 și locul III la ne-waza, categoria U14.

De asemenea, sportiva a obținut titlul de vicecampioană mondială la Ju-Jitsu la World Cup Balkan Open 2019, la categoria U14 - 44 kg.

În 2018, Daria era desemnată cel mai bun sportiv al Clubului „Marina” Constanța datorită performanțelor obținute în anul 2018 la Balcaniada din Atena – titlul de vicecampioană la categoria U12 – 36 kg și la Campionatul European din Amersfoort, Olanda- titlul de campioană europeană la categoria U14 – 40 kg. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

POVESTEA UNEI MIRESE PE CARE NU O FURĂ NIMENI
scris de Lucian Cristea
Din ce în ce mai mult, în ultima vreme, furatul miresei de la nuntă se dovedește a fi un obicei plictisitor și păgubos! Am spus “p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii