Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Sărbători de poveste în municipiul Medgidia!

Sărbători de poveste în municipiul Medgidia!(317)

Piațeta Decebal, îmbrăcată în straie de sărbătoare, a fost transformată într-un regat colorat al bucuriei și magiei. Copii, părinți sau bunici, parcul de distracții, căsuța lui Moș Crăciun, patinoarul amenajat în aer liber dar și Atelierle lui Moș Crăciun își așteaptă zilnic vizitatorii, cu multe daruri și surprize pentru toate vârstele!

Pentru preșcolarii și elevii din municipiul Medgidia intrarea la patinoar este liberă, în intervalul orar 10.00 - 17.00, urmând ca în cel mai scurt timp să fie anunțat și programul oficial.

Zilnic, între orele 17.00 - 19.00, copiii sunt antrenaţi în multiple activităţi educative şi artistice desfășurate în cadrul „Atelierului Globulețelor”, „Atelierului de Coronițe și Braduți”, „Atelierului de Pictură” și „Atelierului de Pielărie”.

Curios să afle din timp dorinţele tuturor, Moș Crăciun vă așteaptă cu mult drag, în căsuța sa, pe toți cei care doriți să vorbiți cu el, să îi lăsați o scrisoare sau să petreceți împreună momente magice!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ATENȚIE, LA MANGALIA NU SE FILMEAZĂ! TOTUL ESTE REAL!
scris de Lucian Cristea
Mă pun adeseori în locul lui Radu Cristian, primarul orașului Mangalia, și îmi imaginez cât de șifonate sunt, în ultima vreme, dimi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii