Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Sărbători de poveste în municipiul Medgidia!

Sărbători de poveste în municipiul Medgidia!(377)

Piațeta Decebal, îmbrăcată în straie de sărbătoare, a fost transformată într-un regat colorat al bucuriei și magiei. Copii, părinți sau bunici, parcul de distracții, căsuța lui Moș Crăciun, patinoarul amenajat în aer liber dar și Atelierle lui Moș Crăciun își așteaptă zilnic vizitatorii, cu multe daruri și surprize pentru toate vârstele!

Pentru preșcolarii și elevii din municipiul Medgidia intrarea la patinoar este liberă, în intervalul orar 10.00 - 17.00, urmând ca în cel mai scurt timp să fie anunțat și programul oficial.

Zilnic, între orele 17.00 - 19.00, copiii sunt antrenaţi în multiple activităţi educative şi artistice desfășurate în cadrul „Atelierului Globulețelor”, „Atelierului de Coronițe și Braduți”, „Atelierului de Pictură” și „Atelierului de Pielărie”.

Curios să afle din timp dorinţele tuturor, Moș Crăciun vă așteaptă cu mult drag, în căsuța sa, pe toți cei care doriți să vorbiți cu el, să îi lăsați o scrisoare sau să petreceți împreună momente magice!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CONSPIRAȚIA MĂGARILOR
scris de Lucian Cristea
Doi măgari pun de o conspirație într-un lan de porumb. Trei măgari pun de o conspirație lărgită. Un caz social măgăresc. Scriam(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte