Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Sărbători cu bucurii pentru 26 de familii greu încercate din județul Constanța!

Sărbători cu bucurii pentru 26 de familii greu încercate din județul Constanța!(407)

Moș Crăciun a venit încărcat cu daruri din partea TSD Constanța

Atunci când neajunsurile, neputința și greutățile te aruncă într-o luptă grea cu viața, pentru supraviețuire, zi de zi, nici bucuria sărbătorilor nu-ți mai alină sufletul. Simt asta pe pielea lor, zeci de familii greu încercate din Constanța și localitățile limitrofe, pentru care Crăciunul este o zi ca oricare alta, pe care o petrec la fel, însă cu speranța în suflet că Moș Crăciun nu a uitat de ei și că vor avea parte de sărbători luminate și îmbelșugate, ca în orice casă.

Și într-adevăr, Moș Crăciun le-a aflat poveștile și dorințele și, ajutat și anul acesta de spiridușii social democrați constănțeni a trecut pe la fiecare familie, încărcat cu daruri de sărbători. Saci întregi cu alimentele de bază pentru masa de Crăciun, cu îmbrăcăminte, încălțăminte, aparatură electrocasnică, jucării pentru copii, dulciuri, dar și brazi și ornamente pentru pom au ajuns la cele 26 de familii din municipiu și județ, în cadrul campaniei umanitare “Moș Crăciun pentru o zi!”, campanie născută din dorința de a dărui bucurie și speranță de la suflet pentru suflet.

Cei mai bucuroși au fost de departe copiii, care îl așteptau nerăbdători pe Moș Crăciun. Dulciurile și jucăriile primite în dar le-au adus pe chip zâmbetul și fericirea.

Fiecare dintre noi am învățat că sărbătorile sunt mai frumoase atunci când dăruim din suflet și celor cu care viața nu a fost la fel de generoasă. Și anul acesta am simțit să dăm o mână de ajutor Moșului și să oferim speranță, bucurie și sărbători fericite unui număr de 26 de familii, atât din oraș, cât și din județ, familii numeroase, care nu-și pierduseră speranța. A dărui este cel mai frumos sentiment”, a declarat Cosmin Ciobanu, președinte interimar TSD Municipiul Constanța.

Așa cum facem an de an, și anul acesta, în prag de sărbători, am ajuns la familiile nevoiașe din Constanța pentru a aduce un strop de fericire acolo unde soarta nu a fost atât de blândă și darnică. Este o acțiune de suflet pe care o vom desfășura cât mai des posibil, nu doar de Paște sau Crăciun. Acești oameni au nevoie de noi toți”, a declarat Nicu Roșu, președinte TSD Județul Constanța.

În total, Moș Crăciun a venit cu daruri la 26 de familii greu încercate din Constanța, Năvodari, Mihail Kogălniceanu, Lumina, Cumpăna, Limanu, Eforie, Agigea, Băneasa, Murfatlar, Grădina, Crucea, Saraiu, Peștera, Tortomanu, Mircea Vodă, Săcele, Pecineaga, Chirnogeni, Ciocârlia de Sus, Dobromir, Ostrov, Tuzla și Vadu. În total, aproape 100 de suflete vor avea sărbători mai frumoase anul acesta, prin implicarea TSD Constanța. Pentru toate aceste familii, ajutorul din partea tinerilor va fi constant. Campania “Moș Crăciun pentru o zi” se regăsește în cadrul acțiunilor de responsabilitate socială a Tineretului Social Democrat Constanța.

TSD Constanţa urează tuturor constănţenilor ”Sărbători fericite alături de cei dragi, sănătate și un an nou cu bucurii! La mulți ani!”

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CIOCANUL LUI MOHAMMAD
scris de Lucian Cristea
Trebuie să recunosc că m-a surprins net simbolistica electorală a candidatului Mohammad Murad! Pe fondul apariției a tot felul de(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii