Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Restricții de circulație în zona peninsulară

Restricții de circulație în zona peninsulară(234)

Sărbătoarea creștină a Botezului Domnului Iisus Hristos va fi marcată la Constanța printr-o serie de manifestări cu caracter religios.

Duminică, 05 ianuarie 2020, de la ora 05:30, la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” va fi săvârșită Sfânta Liturghie, urmată de Slujba de Sfințire a Apei în fața Catedralei.

Luni, în ziua de Bobotează, de la ora 07:00, va fi oficiată slujba Sfintei Liturghii în Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, iar de la ora 11:00, va avea loc o procesiune pe faleza Cazinoului, unde va avea loc slujba de Sfințire Mare a Apei. Nu va lipsi nici tradiția aruncării și recuperării Sfintei Cruci din Marea Neagră.

Pentru buna desfășurare a evenimentului religios, circulația autovehiculelor va fi restricționată după cum urmează:

- în perioada 04 ianuarie 2020, ora 18:00 și 06 ianuarie 2020, ora 14:00, se va restricționa circulația autovehiculelor pe strada Arhiepiscopiei, tronsonul delimitat de strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta, traficul fiind redirecționat pe strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino – strada Revoluția din 22 Decembrie 1989.

- în perioada 05 ianuarie 2020, ora 16:00 și 06 ianuarie 2020, ora 14:00, se va interzice parcarea autovehiculelor, în perimetrul de siguranță, respectiv strada Revoluția din 22 Decembrie 1989 – strada Remus Opreanu, bulevardul Regina Elisabeta(zona sens giratoriu – strada Remus Opreanu).

 - luni, 06 ianuarie 2020, traficul rutier va fi restricționat în intersecția bulevardului Regina Elisabeta cu strada Revoluția din 22 Decembrie 1989 și în parcarea de la Poarta 1.

- tot luni, în intervalul orar 06:00 – 09:00, taximetrele nu vor mai staționa în stația din zona Poarta 1.

De asemenea, în funcție de valorile de trafic, vor fi dispuse măsuri suplimentare de restricționare a traficului, mai puțin autobuzele aparținând CT BUS, pe strada Termele Romane dinspre strada Traian și pe bulevardul Regina Elisabeta de la intersecția cu strada Arhiepiscopiei spre faleza Cazinoului.

Pentru asigurarea fluenței traficului și pentru evitarea incidentelor care pot apărea în timpul evenimentului religios, pentru public și riverani sunt disponibile următoarele parcări: parcarea de pe strada Traian, în zona instanțelor de judecată, parcarea de pe strada Termele Romane și parcarea de la Poarta 1.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MADE ZANFIR IORGUȘ
scris de Lucian Cristea
Lansarea unui candidat la alegerile locale seamănă foarte mult cu prezentarea pe piață, pe piața politică și cetățenească, a unui(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii