Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Împrăștierea liberalilor, bucuria pesediștilor

Împrăștierea liberalilor, bucuria pesediștilor(451)

Anul 2020 este foarte important și pentru noi dar și pentru liderii politici de toate culorile care trebuie să confirme că știu ce mai au de făcut și fac mai ales în interesul nostru și mai puțin în interes personal.

Pentru că unii nu mai au răbdare sau sunt mânați de alte interese politicianiste ciudate, confuze, încearcă marea cu degetul știind foarte bine că nu așa se face, nu așa se pornește o luptă politică.

Chiar din prima zi a anului vedem o pagină nouă de Facebook sub titulatura „Un liberal - Ovidiu Cupșa - pentru Constanța", unde un montaj foto este în culorile PNL!

Presa scrie că asta ar fi o forțare de mână pentru liberali care încă se mai codesc și nu lansează candidatura mult așteptată ca să vedem și noi că vor să nu mai fie omul PSD-ului la cârma orașului.

Gestul, cam prea liberal, nu va rămâne nesancționat și de aceea ne miră foarte tare tot ce se întâmplă. Domnul Cupșa își poate permite să piardă sprijinul PNL-ului sau știe deja că nu va avea o astfel de promisiune. PNL Constanța are o strategie, nu ne îndoim, iar din acest moment domnul Cupșa are o altă strategie pentru propria candidatură?!

 

Toată Constanța speră la o candidatură unică pentru toți cei de dreapta, pentru toți cei care nu mai vor primar PSD. Semnele sunt destule ca să înțelegem că așa ceva este doar un vis, o dorință doar a noastră, a alegătorilor.

Ne mirăm și noi că până în momentul de față PNL Constanța nu are un candidat bun și bine pregătit pentru a fi Primar la Constanța ca și cum pe liberali ori nu îi interesează așa ceva ori nu vor să îi deranjeze pe prietenii de la PSD Constanța.

Iată că se împlinesc 30 de ani de la revoluție și deși lumea se mai schimbă am putea înțelege că PNL Constanța nu vrea să intre în rândul lumii alături de noi, nu vrea Primar la Constanța, nu vrea Președinte la Consiliul Județean?! Decât să aibă griji și belele mai bine profită stând pe margine în chip de fete mari pe centura neputinței acceptând invitații la ospățul bogătanilor ca și cum asta își doresc fără să își păteze obrazul cu frământările noastre de mai mult și mai bine.

Gestul surprinzător al domnului Cupșa are semnificații greu de înțeles la prima vedere.

Eu cred că mesajul dumnealui va dispărea de pe facebook.

Pe frontul de luptă politică toți ținem armele în aceeași direcție.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii