Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Se prelungește întreruperea apei potabile din localitatea Oituz și a agenților economici din zona Aeroportului Mihail Kogălniceanu, până în jurul orelor 18.30!

Se prelungește întreruperea apei potabile din localitatea Oituz și a agenților economici din zona Aeroportului Mihail Kogălniceanu, până în jurul orelor 18.30!(169)

Ca urmare a complexității lucrărilor pentru remedierea avariei pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 350 mm, poziționată între localitățile Mihail Kogalniceanu si Lumina, echipele de intervenție RAJA sunt nevoite să prelungească perioada de întrerupere a furnizării apei potabile până în jurul orei 18.30.

Până la această oră societățile Avicola și Ceres, Baza militară, Aeroportul Mihail Kogălniceanu, dar și abonații din localitatea Oituz nu vor beneficia de apă potabilă.

Ne cerem scuze față de abonații afectați de această lucrare, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ECOLOGIȘTII, NOII ALIAȚI AI LUI MOHAMMAD MURAD
scris de Lucian Cristea
Când te prindea Radu Cristian la înghesuială, în calitatea pe care o avea, aceea de șef al Gărzii Financiare Constanța, te "ardea te(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii