Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Cine are nevoie de IONUȚ RUSU?

Cine are nevoie de IONUȚ RUSU?(5527)

Deocamdată am putea spune că evident cei care au nevoie de Ionuț Rusu sunt chiar colegii dumnealui din PNL Constanța. Au în sfârșit un candidat pentru funcția de PRIMAR. Până acum s-au tot codit, s-au tot încurcat cu propuneri modeste fără anvergură de parcă nu se mai găseau oameni de valoare pe aici pe la noi.

 

După ce au spus că nu îl vor pe domnul Cupșa ba că nu e frumos că își anunță singur candidatura ba că nu mai e liberal ba că e zgârcit și nu plătește cotizația s-au trezit că trebuie pus pe lista candidaților dintr-un ordin de la București, probabil, că de unde altundeva, care se vede urât într-o activitate liberală bazată pe încredere și respect reciproc.

E limpede pentru toată lumea că organizația PNL Constanța va face tot posibilul ca IONUȚ RUSU să câștige lupta pentru locul unu în sondaje măcar pentru mândria celor de pe aici care nu îl vor pe Ovidiu-Sorin Cupșa ca și cum dânsul a devenit deodată dușmanul lor, al liberalilor.

 

Când am pus titlul ăsta cumințel cu "cine are nevoie" m-am gândit mai întâi la Cui îi este frică de IONUȚ RUSU gândindu-mă la madam Virginia Wolf din piesa lui Edward Albee Who's Afraid of Virginia Woolf? Titlul piesei are numele romancierei Virginia Woolf scriitoare de povești, cunoscută drept una dintre figurile moderniste interesante ale secolului al XX-lea Autorul a explicat că titlul ar putea fi interpretat ca întrebarea: "Cui ii e frică să trăiască o viață fără iluzii?". De mai multe ori în timpul piesei, George, un personaj principal cântă Cui îi e frică de lupul mare și rău? (Who's Afraid of the Big Bad Wolf?), melodie din Cei trei purceluși a lui Disney. Nu mă întrebați cine sunt acum purcelușii că nu vii spun. Această piesă este formată din trei acte: Jocuri și distracție ("Fun and Games"), Noaptea Valpurgiei ("Walpurgisnacht") și Expulzarea diavolului ("The Exorcism").

Deocamdată e limpede că aici, acum, la noi, se pune la cale doar începutul, cel cu Jocuri și distracție. Vă vom informa din timp cu ce urmează.

 

Răspunsurile la întrebarea cui îi este frică de IONUȚ RUSU le ocolim deocamdată pentru a semnala succesul loviturii de imagine date acum de ceastă lansare spectaculoasă bazată mai ales pe surpriza cu cine este acest Ionuț Rusu.

Un articol semnat de Milena Haleț cu dezvăluiri numerologice despre personajul în cauză atrage încă din prima zi în ziarul Timpul peste 6000 (șase mii!) de citiri iar în HALEȚTV alte 7000 (șapte mii) de vizualizări.

Așa ceva pune pe gânduri multă lume și este un real folos pentru încrederea în această propunere.

 

Noi constănțenii avem nevoie de Ionuț Rusu pentru funcția de Primar!

Și liberalii au nevoie acum mai mult ca niciodată de Ionuț Rusu pentru a demonstra tuturor că aici la malul mării la început de drum constănțenii sunt liberali, nu au fost niciodată altcumva.

Comentarii

Cotlet
22-01-2020
Cred pana la o viitoare infirmare cu argumente ca cele spuse de Alex sunt adevarate .
Alex
13-01-2020
Draga Gigi, citesc articolul tau si ma minunez ... Vorbeste despre doua persoane pe care le cunosti la fel de bine si despre care ai afirmat in nenumarate randuri ca-ti sunt "prieteni"! Si da, iti sunt prieteni, stiu si eu stiu si altii! Ai luat legatura cu vreunul dintre ei pentru ati confirma cele spuse de tine aici? Ai intrebat pe cineva de la PNL cum a ajuns Cupsa pe lista? Iti pot da un indiciu ... la sedinta PNL de vineri s-a incercat inducerea ideii ca "cel mai bine" ar fi o alinta cu USR, sustinerea lui Stelian Ion si astfel drumul lui Bourceanu ar fi deschis la sefia Consiliului Judetean! Prezenta de spirit a primarilor prezenti a facut ca aceasta "propunere" sa pice, mai mult tot ei au fost cei care au cerut ca si Cupsa sa fie parte din sondaj. De ce incerci sa pari filozof si sa induci in eroare, pe cei cativa cititori pe care ii ai, pozand in nestiutor? ? Ti-e greu sa-i suni ? Ai "pierdut" numerele de telefon? Fi onest ! Fi sincer! Fi tu ! Amandoi candidatii sunt excelenti! Unul cu o vasta experienta politica si in administratie publica, celalalt un intreprinzator de succes! Fie ca cel mai bun sa castige !

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FELIX ȘI PRAȘILA A DOUA!
scris de Lucian Cristea
Domnul Sanchi - în fața primului său examen electoral! De emoție, a transpirat din cap până în picioare la emisiunea difuzată de (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii