Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
De astăzi, Cazinoul din Constanța va fi restaurat

De astăzi, Cazinoul din Constanța va fi restaurat(147)

Reabilitarea Cazinoului Constanța nu mai este una dintre poveștile guvernărilor pesediste, ci devine o realitate. După 9 ani de zile fără a se întâmpla nimic, Guvernul Orban a deblocat această investiție.

Ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Ion Ștefan, s-a aflat astăzi la Constanța pentru preluarea oficială a amplasamentului Cazinoului în vederea consolidării și restaurării. Contractul de reabilitare a fost semnat și întreaga finanțare a fost asigurată de Guvern astfel încât lucrările să se realizeze fluent și la timp. Reabilitarea Cazinoului se va face de către Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții.

Ministrul Ion Ștefan, alături de prefectul George Niculescu și deputatul Bogdan Huțucă, s-a întâlnit cu proiectanții, arhitecții și reprezentanții firmei constructoare care va executa lucrările de reabilitare a edificiului simbol al Constanței.
Proiectanții și constructorul s-au angajat în fața ministrului ca în cel mult trei luni de zile să obțină toate avizele necesare și autorizația de construire de la Primăria Constanța pentru ca apoi lucrările să demareze efectiv.

Prefectul George Niculescu va monitoriza permanent situația, astfel încât instituțiile publice și Primăria Constanța să acorde tot sprijinul în realizarea acestui obiectiv și să nu tergiverseze sau să blocheze birocratic emiterea avizelor și autorizațiilor necesare.

Solicităm pe această cale Primăriei Constanța să deblocheze aparatul birocratic care sufocă efectiv toate investițiile în oraș și să dea tot concursul pentru ca autorizația de construire pentru reabilitarea Cazinoului să fie emisă în termenul stabilit sau chiar mai repede.

PNL Constanța

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MANGALIA: MOROIANU CANDIDATUL ȘI IORGUȘ GARANTUL
scris de Lucian Cristea
Ani de zile, Mangalia a stat în umbra lui Zanfir Iorguș, primarul cu cele mai multe mandate la activ. Din punct de vedere al(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii