Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Măsuri de siguranță suplimentare în mijloacele de transport în comun CT BUS, pentru prevenirea riscului de îmbolnăviri cu infecții respiratorii acute

Măsuri de siguranță suplimentare în mijloacele de transport în comun CT BUS, pentru prevenirea riscului de îmbolnăviri cu infecții respiratorii acute(212)

Autobuzele sunt dezinfectate periodic cu un concentrat de suprafață, pentru uz uman și veterinar, cu spectru larg de aplicare ce curăță și dezinfectează într-o singură etapă. Substanța se aplică prin pulverizare și are efect bactericid, fungicid și virucid. După ce dezinfectantul a fost aplicat, ușile mijlocului de transport în comun se închid aproximativ jumătate de oră, timp în care substanța acționează asupra suprafețelor.

Bogdan Niță- directorul CT BUS: „Încă din luna decembrie am luat decizia să suplimentăm acțiunile de dezinfecție în autobuze. O companie specializată utilizează substanțe avizate tocmai pentru a reduce riscul îmbolnăvirilor. Dezinfecția se desfășoară cu precădere în timpul nopții, atunci când autobuzele ies din cursă”.

Acțiunile suplimentare de dezinfecție în mijloacele de transport în comun vor continua până la primăvară.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PENSIONAREA LUI DANCU, O AFACERE BRĂILEANĂ
scris de Lucian Cristea
Nu îmi fac un titlu de glorie din situațiile în care am anticipat unele mișcări ale mafiei brăilene care a pus Poliția Constanța cu(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii