Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Ne este  -Drag de tradiții-, la Târgul de Mărțișor!

Ne este -Drag de tradiții-, la Târgul de Mărțișor!(211)

RAEDPP Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, organizează Târgul de Mărțișor „Drag de tradiții”, care va avea loc în perioada 24 februarie - 2 martie, pe aleea pietonală de pe strada Ștefan cel Mare (în fața centrului comercial Tomis Mall). Evenimentul vine în întâmpinarea constănțenilor aflaţi în căutarea de cadouri cu ocazia Zilelor de 1 și 8 Martie, cu o selecție de mărțișoare și daruri originale.

Zilnic, în intervalul orar 12:00 - 20:00, veți găsi la târg mărțișoare, care vor fi la loc de cinste, fie ele realizate din scoici, croșetate sau parfumate cu lavandă. Totodată, veți putea găsi bijuterii și accesorii handmade, cosmetice naturiste dar și aranjamente florale, perfecte pentru a fi dăruite celor dragi.

Nici cei mai mici vizitatori ai târgului nu vor fi uitați. Special pentru ei se vor organiza ateliere de confecționat mărțișoare și vor avea loc activități educative. Voluntari de la Organizația Națională Cercetașii României – Grup Candidat Dacia Pontica Constanța îi vor învăța pe copii despre importanța lucrului în echipă, dar și cum să aibă grijă de mediul înconjurător și să respecte natura. Atelierele se vor organiza folosind materiale și tehnici cercetășești. Participarea este gratuită! 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

RADU CRISTIAN ȘI MAIMUȚA
scris de Lucian Cristea
V-am povestit despre alfabetul lui Berceanu, fost ministru al Transporturilor, care se strâmba ca o maimuță la primul său contact cu oa(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii