Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
ACTUALIZARE orele 18: Căderile de tensiune provoacă întreruperea apei în mai multe localități din județul Constanța

ACTUALIZARE orele 18: Căderile de tensiune provoacă întreruperea apei în mai multe localități din județul Constanța(169)

În cursul acestei seri, imediat ce a revenit tensiunea electrică la o parte dintre puțurile și stațiile afectate, s-a putut relua pomparea apei către localitățile Dulcești, Pecineaga, Vadu Oii, Biruința și Topraisar.

În continuare nu au apă la robinete, din cauza lipsei de energie electrică, consumatorii din localitățile Olteni, Vârtop, Vâlcele, Albești și Nicolae Bălcescu, în timp ce în Cerchezu, Măgura, Căscioarele și Dumbrăveni, deși nu a revenit nici până la această oră curentul electric, se realizează alimentarea cu apă din surse alternative și din rezervoarele stațiilor.

Asigurăm toți consumatorii afectați de furnizarea apei, din cauza disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, imediat ce echipele E-Distribuie Dobrogea vor remedia avariile și vor realimenta cu energie sursele și stațiile de pompare.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii