Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Vremea continuă să se răcească la Constanța!

Vremea continuă să se răcească la Constanța!(170)

Potrivit Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, cerul va fi astăzi temporar noros iar local vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Izolat vor fi condiții de polei sau ghețuș. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, mai ales în zona de coastă, unde se vor atinge rafale de 60 – 65 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 4 grade, iar cele minime, în scădere față de noaptea precedentă, vor fi cuprinse între –7 și –5 grade.

Pe parcursul nopții, Primăria Municipiului Constanța a împrăștiat material antiderapant pe arterele din oraș, pentru a preveni formarea poleiului.

În centrul de urgență pentru vreme rea, situat pe șoseaua Mangaliei nr. 86 A și-au petrecut noaptea 11 persoane. Acolo beneficiază de condiții civilizate, căldură, apă caldă și mâncare. Locuitorii orașului care identifică pe stradă persoane fără adăpost, sunt rugați să sune la 112 pentru ca aceștia să fie preluați și transportați în acest adăpost.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142

Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență - 0737552271.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ATENȚIE, LA MANGALIA NU SE FILMEAZĂ! TOTUL ESTE REAL!
scris de Lucian Cristea
Mă pun adeseori în locul lui Radu Cristian, primarul orașului Mangalia, și îmi imaginez cât de șifonate sunt, în ultima vreme, dimi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii