Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Bunicii și nepoții au descoperit tainele limbii lui Shakespeare

Bunicii și nepoții au descoperit tainele limbii lui Shakespeare(120)

Și în această săptămână a avut loc întâlnirea bunicilor cu micuții din centrele de plasament din cadrul proiectului social „Bunicii și nepoții”, derulat la inițiativa Primăriei Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială Constanța. Distracția au fost înlocuită de activități interactive prin care cei mici au deprins tainele limbii engleze.

„Profesori” le-au fost doi elevi voluntari de la Liceul Internațional de Informatică.

Bunicii s-au întors în perioada adolescenței iar copiii au fost încurajați să acumuleze cunoștințele necesare pentru însușirea abilităților de scris și citit într-o limbă străină.

„Bunicii și nepoții” este desfășurat în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, începând din luna august a anului trecut și are ca scop înlăturarea sentimentelor de singurătate și abandon atât pentru vârstnici dar și pentru copiii din centrele de plasament.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM AU FENTAT -ITALIENII- DE LA GARĂ SFÂRȘITUL LUMII
scris de Lucian Cristea
Eram elev de școală generală și locuiam în celebrul cartier “italian” de la Gara CFR Constanța, de care mă leagă atâtea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Acces rutier îmbunătățit în Campusul Universității „Ovidius” din Constanța
  • LINGURIȚA UNIVERSALĂ A UNUI PREAÎNALT NECONTAMINAT
  • VRABIE A PRELUAT MEDGIDIA PE BUTUCI. ACUM O MODERNIZEAZĂ CU SUCCES!
  • POLITICĂ ȘI FRĂMÂNTĂRI SIMANDICOASE - Începuturi cu dichis (III) - Mazăre și Meleșcanu, un fel de căsătorie care începe cu un divorț
  • Brâncuși al nostru