Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
IUBESC FEMEIA!

IUBESC FEMEIA!(544)

Nu vă faceţi alt program pentru seara de sâmbătă, 7 martie, pentru că sunteţi aşteptaţi la cea mai frumoasă petrecere, în Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE din Eforie!

Celebrăm FEMEIA!

Maestrul Ionel Tudorache revine la Eforie, Restaurant Pescãresc  ÎNTRE APE  însoțit de Taraful lui de aur, pentru a fi parte la o petrecere de zile mari în care minunatele doamne din viața noastrã sãrbãtoresc Ziua Femeii. Muzica lãutãreascã așa cum vine ea de la origini, vă va antrena și vã va scoate la dans.

Așadar, seara asta-i seară mare! Chef și petrecere cu cântecele îndragite de noi toți, alături iubitele noaste doamne și domnișoare!

Maestrul Ionel Tudorache, perla muzicii lăutărești autentice, acompaniat de Taraful său!

Sâmbătă, 7 martie, de la orele 19.30,  Restaurantul Pescăresc  "ÎNTRE APE ", vã așteaptã cu surprize, cu preparate sofisticate și nobile vinuri, sã vã distrați așa cum ați fãcut-o mereu...
 

Biletele sunt deja disponibile atât pentru cei ce vor să le achiziționeze apelând numãrul de telefon al restaurantului - 0728328082, cât și din Constanța sau Mangalia, apelând numãrul 0766765889.

Locurile sunt limitate !


Suport artistic 100 lei/pers
Tarif meniu 80 lei/pers

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DE LA COMISARUL CATTANI LA COMISARUL VERMOREL...
scris de Lucian Cristea
Horia Constantinescu, (fost)șeful peste cei care se laudă că asigură protecția consumatorului, e bântuit de regrete și dă semne că(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Acces rutier îmbunătățit în Campusul Universității „Ovidius” din Constanța
  • LINGURIȚA UNIVERSALĂ A UNUI PREAÎNALT NECONTAMINAT
  • VRABIE A PRELUAT MEDGIDIA PE BUTUCI. ACUM O MODERNIZEAZĂ CU SUCCES!
  • POLITICĂ ȘI FRĂMÂNTĂRI SIMANDICOASE - Începuturi cu dichis (III) - Mazăre și Meleșcanu, un fel de căsătorie care începe cu un divorț
  • Brâncuși al nostru