Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Festivitate de premiere a seniorilor constănțeni

Festivitate de premiere a seniorilor constănțeni(151)

Primăria Municipiului Constanța continuă tradiția prin care acordă premii în bani persoanelor care împlinesc 80 de ani, 90 de ani, 100 de ani, precum și cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie, în semn de respect și apreciere pentru contribuția pe care au avut-o la dezvoltarea orașului.

Marți, 25 februarie 2020, începând cu ora 10:00, peste 400 de seniori vor fi premiați în cadrul unei festivități care se va desfășura în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor.

În cadrul ceremoniei organizate de Primăria Municipiului Constanța vor fi premiate 214 de persoane care au împlinit 80 de ani, 56 care au aniversat 90 de ani și 96 de cupluri care au celebrat 50 de ani de căsătorie.

Seniorii Constanței primesc:

300 de lei – pentru împlinirea vârstei de 80 de ani și pentru aniversarea a 50 de ani de căsătorie;

500 de lei – pentru împlinirea vârstei de 90 de ani.

 

Festivitatea de premiere va fi precedată de un moment artistic oferit de Denis Done, studentă la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius și Liliana Cornilă, profestor în cadrul aceleiași facultăți.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DE LA COMISARUL CATTANI LA COMISARUL VERMOREL...
scris de Lucian Cristea
Horia Constantinescu, (fost)șeful peste cei care se laudă că asigură protecția consumatorului, e bântuit de regrete și dă semne că(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Acces rutier îmbunătățit în Campusul Universității „Ovidius” din Constanța
  • LINGURIȚA UNIVERSALĂ A UNUI PREAÎNALT NECONTAMINAT
  • VRABIE A PRELUAT MEDGIDIA PE BUTUCI. ACUM O MODERNIZEAZĂ CU SUCCES!
  • POLITICĂ ȘI FRĂMÂNTĂRI SIMANDICOASE - Începuturi cu dichis (III) - Mazăre și Meleșcanu, un fel de căsătorie care începe cu un divorț
  • Brâncuși al nostru