Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Primăria Municipiului Constanța continuă programul de investiții în infrastructură. Anul acesta vor fi asfaltate încă 30 de străzi!

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de investiții în infrastructură. Anul acesta vor fi asfaltate încă 30 de străzi!(322)

După ce în cursul anului trecut, Primăria Municipiului Constanța prin S.C.CONFORT Urban a asfaltat peste 90.000 mp de trotuare, 190.000 mp de carosabil și a construit de la zero un număr de 12 străzi, anul acesta, investițiile în infrastructură vor continua în același ritm alert.

Decebal Făgădău – primarul municipiului Constanța: “Continuăm un program de investiții în infrastructură prin societatea noastră, Confort Urban. Anul trecut am reușit să facem lucruri pe care altfel le făceam în 2 ani: cea mai mare suprafață de carosabil asfaltat, cea mai mare suprafață de trotuare reabilitate sau noi. Anul acesta continuăm să investim în infrastructură. Ne-am propus să asfaltăm încă 30 de străzi. Vom finaliza multe dintre lucrările pe care ni le-am propus: bulevardul Tomis, bulevardul Mamaia (tronsonul între Mircea cel Bătrân și I.G.Duca)”.

În perioada următoare sunt programate pentru asfaltare străzile:

- str. Prelungirea Meșterul Manole
- str. Constantin Bobescu
- str. N. Kirculescu
- str. Haricleea Darcle
- Aleea Madrigal
- str. Ionel Perlea
- str. Dimitrie Cuclin
- Paul Constantinescu

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

REVOLUȚIA PESCĂRUȘILOR LA MANGALIA
scris de Lucian Cristea
Când a fost declarat simbolul orașului Mangalia, pescărușul arăta impecabil. Edilii Mangaliei tinere și nobile de atunci l-au(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii