Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Primăria Municipiului Constanța continuă programul de investiții în infrastructură. Anul acesta vor fi asfaltate încă 30 de străzi!

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de investiții în infrastructură. Anul acesta vor fi asfaltate încă 30 de străzi!(664)

După ce în cursul anului trecut, Primăria Municipiului Constanța prin S.C.CONFORT Urban a asfaltat peste 90.000 mp de trotuare, 190.000 mp de carosabil și a construit de la zero un număr de 12 străzi, anul acesta, investițiile în infrastructură vor continua în același ritm alert.

Decebal Făgădău – primarul municipiului Constanța: “Continuăm un program de investiții în infrastructură prin societatea noastră, Confort Urban. Anul trecut am reușit să facem lucruri pe care altfel le făceam în 2 ani: cea mai mare suprafață de carosabil asfaltat, cea mai mare suprafață de trotuare reabilitate sau noi. Anul acesta continuăm să investim în infrastructură. Ne-am propus să asfaltăm încă 30 de străzi. Vom finaliza multe dintre lucrările pe care ni le-am propus: bulevardul Tomis, bulevardul Mamaia (tronsonul între Mircea cel Bătrân și I.G.Duca)”.

În perioada următoare sunt programate pentru asfaltare străzile:

- str. Prelungirea Meșterul Manole
- str. Constantin Bobescu
- str. N. Kirculescu
- str. Haricleea Darcle
- Aleea Madrigal
- str. Ionel Perlea
- str. Dimitrie Cuclin
- Paul Constantinescu

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

HORICĂ CORIGENTUL - ADEVĂRATA FAȚĂ A LUI CATTANI
scris de Lucian Cristea
15.09.2021   Horia Constantinescu în original. I-au tras unii scara de sub picioare și el, gata, deja se smiorcăie, dă vina pe(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii