Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Numai împreună putem asigura un mediu curat, sanătos și în siguranță în municipiul Constanța!

Numai împreună putem asigura un mediu curat, sanătos și în siguranță în municipiul Constanța!(509)

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul de Igienă Publică și societatea de salubrizare a orașului, continuă acțiunile de curățenie a orașului. Persoanele asistate social de pe raza municipiului nostru, dar și persoanele care prestează muncă în folosul comunității au igienizat ieri spațiul public din zona Cireșica, locul de joacă și străzile adiacente Liceului teoretic „George Călinescu“ până în bulevardul Alexandru Lăpușneanu. De asemenea, au fost spălate, igienizate, deratizate și dezinfectate platformele supraterane de deșeuri din aceeași zonă.

Având în vedere numărul mare de gunoaie care sunt strânse de pe domeniul public, încurajăm constănțenii să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar cei care observă persoane ce aruncă gunoaiele la întâmplare să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii