Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Partidul Național Liberal susține corecta dezvoltarea a orașului Năvodari și îmbunătățirea calității vieții

Partidul Național Liberal susține corecta dezvoltarea a orașului Năvodari și îmbunătățirea calității vieții(216)

Consiliul Local Năvodari a adoptat ieri bugetul pe anul 2020 al orașului, fiind aprobate, totodată, toate amendamentele inițiate de consilierii locali PNL.

Astfel, a fost aprobată finanțarea studiului pentru înființarea primei PISCINE semiolimpice școlare destinată TUTUROR elevilor din Năvodari.

Proiectul prevede alocarea fondurilor necesare pentru studiul de fezabilitate aferente construcției care poate fi realizată cu finanțare europeană. Piscina, care va avea destinație școlară, va adăposti un bazin de înot cu caracteristici semiolimpice și toate anexele tehnice necesare utilizatorilor, precum vestiare, dușuri, grupuri sanitare, camere pentru personalul didactic, spații tehnice, camere pentru echipamente sportive, dar și tribune pentru public.

Un alt mendament a fost aprobarea finanțării studiului pentru înființarea de parcări supraetajate.

Cerere de locuri de parcare este în continuă creștere în Năvodari, însă numărul spațiilor disponibile este, de foarte multe ori, limitat. PNL Năvodari oferă o soluție imbatabilă: în locul punctelor termice care urmează a fi desființate să se construiască parcări, realizate din elemente prefabricate, care sunt robuste, eficiente și rentabile din punctul de vedere al costurilor. În plus, structurile necesită doar o planificare minimă și timpi de construcție reduși.

Deasemenea, a fost aprobată și asfaltarea străzilor Salcâmilor, între strada Rândunelelor şi strada Constanţei - zona Kaufland, înființarea trotuarelor pe strada Frunzelor - parc „Ion Dobre” (între strada Rândunelelor și strada Pescărușului), amenajarea străzilor Gliei și Cantonului, amenajarea trotuarelor de pe strada Constanței.

28 februarie 2020                                                                     Președinte PNL Năvodari,
                                                                                                    Daniel Dumitrescu

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM AU FENTAT -ITALIENII- DE LA GARĂ SFÂRȘITUL LUMII
scris de Lucian Cristea
Eram elev de școală generală și locuiam în celebrul cartier “italian” de la Gara CFR Constanța, de care mă leagă atâtea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Acces rutier îmbunătățit în Campusul Universității „Ovidius” din Constanța
  • LINGURIȚA UNIVERSALĂ A UNUI PREAÎNALT NECONTAMINAT
  • VRABIE A PRELUAT MEDGIDIA PE BUTUCI. ACUM O MODERNIZEAZĂ CU SUCCES!
  • POLITICĂ ȘI FRĂMÂNTĂRI SIMANDICOASE - Începuturi cu dichis (III) - Mazăre și Meleșcanu, un fel de căsătorie care începe cu un divorț
  • Brâncuși al nostru