Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Aur la Cupa -Spartacus-  pentru Daria Kraus!

Aur la Cupa -Spartacus- pentru Daria Kraus!(114)

Sportiva a început anul competițional 2020 în forță. În cadrul Cupei „Spartacus” care a avut loc, duminică, 23 februarie, la Centrul Sportiv Apollo, Daria a fost dublu medaliată cu aur la probele de concurs fighting și ne-waza la categoria under 14 - 48 kg.

Micuța campioană a obținut anul trecut titlul de cel mai bun sportiv al secției de ju-jitsu în cadrul Galei Premiilor CS Marina Constanța, în urma calificării pe locul I în clasamentul mondial și național.

Participarea la Cupa României de Ju-Jitsu 2019 i-a adus sportivei locul întâi la fighting, categoria U16, locul II la fighting, categoria U14 și locul III la ne-waza, categoria U14.

La World Cup Balkan Open 2019, Daria Kraus a obținut titlul de vicecampioană mondială la Ju-Jitsu, la categoria U14 – 44 kg.

În 2018, Daria era desemnată cel mai bun sportiv al Clubului „Marina” Constanța datorită performanțelor obținute în anul 2018 la Balcaniada din Atena – titlul de vicecampioană la categoria U12 – 36 kg și la Campionatul European din Amersfoort, Olanda- titlul de campioană europeană la categoria U14 – 40 kg. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM AU FENTAT -ITALIENII- DE LA GARĂ SFÂRȘITUL LUMII
scris de Lucian Cristea
Eram elev de școală generală și locuiam în celebrul cartier “italian” de la Gara CFR Constanța, de care mă leagă atâtea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Acces rutier îmbunătățit în Campusul Universității „Ovidius” din Constanța
  • LINGURIȚA UNIVERSALĂ A UNUI PREAÎNALT NECONTAMINAT
  • VRABIE A PRELUAT MEDGIDIA PE BUTUCI. ACUM O MODERNIZEAZĂ CU SUCCES!
  • POLITICĂ ȘI FRĂMÂNTĂRI SIMANDICOASE - Începuturi cu dichis (III) - Mazăre și Meleșcanu, un fel de căsătorie care începe cu un divorț
  • Brâncuși al nostru