Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Primăria Municipiului Constanța continuă măsurile de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus COVID – 19 !

Primăria Municipiului Constanța continuă măsurile de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus COVID – 19 !(204)

Pentru a evita răspândirea infecțiilor la nivelul populației, toate mijloacele de transport în comun din cadrul flotei CT BUS au fost dotate cu dispensere ce conțin substanțe dezinfectante

Substanța dezinfectantă folosită face parte din grupa TP 1. Produsele din această categorie sunt produse biocide utilizate pentru igiena umană, conforme cu standardul european EN 1500.

De asemenea, în toate sediile Primăriei Municipiului Constanța, inclusiv la Centrul de Informare Cetățeni, Serviciul Evidență Persoane și Serviciul Stare Civilă sunt amplasate dispensere ce conțin substanțe dezinfectante.

Vă rugăm să le folosiți cu încredere!

În continuare, echipe mixte de control formate din reprezentanți ai Primăriei Constanța și ai Poliției Locale desfășoară acțiuni de verificare și consiliere la unitățile de învățământ din municipiu. Inspectorii distribuie în fiecare instituție și pliante informative.

Peste 50 de unități de învățământ din municipiul Constanța au fost verificate până acum.

Primăria Municipiului Constanța face un apel către cetățeni să nu ia în considerare decât informațiile venite de la autoritățile abilitate și să nu cadă pradă dezinformărilor care apar în spațiul public.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii