Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
BNR și ASF organizează evenimente dedicate educației financiare în cadrul Global Money Week

BNR și ASF organizează evenimente dedicate educației financiare în cadrul Global Money Week(240)

Banca Națională a României și Autoritatea de Supraveghere Financiară organizează, în data de 24 martie 2020, două evenimente dedicate educației financiare, în seria acțiunilor derulate de către cele două instituții în cadrul Global Money Week.

Global Money Week este un eveniment internaţional organizat de către OECD, în cadrul căruia comunităţi întregi îşi unesc eforturile pentru a stimula o mai bună cunoaştere a mediului financiar, pentru înlăturarea politicilor financiare depăşite şi pentru a oferi tinerilor instrumentele şi inspiraţia necesare pentru a-şi modela propriul viitor. Această iniţiativă reunește organizaţii din 169 de țări și implică anual aproximativ 40 de milioane de copii și tineri.

Conferința Viitorul pieței financiare - FinTech și educație, care va deschide ziua începând cu ora 10.30 la sediul Băncii Naționale a României, propune spre dezbatere mai multe teme de interes cu privire la implicațiile noilor tehnologii și ale programelor de educație pentru dezvoltarea sistemului financiar. Evenimentul va începe cu un cuvânt de bun-venit din partea reprezentanților celor două instituții.

În cadrul celui de-al doilea eveniment al zilei, Gala EduFin, aflată la cea de-a patra ediție, vor fi premiate și în acest an cele mai reprezentative persoane, programe și acțiuni din domeniul educației financiare. Gala va avea loc începând cu ora 18.30 la sediul Băncii Naționale a României, în Sala de Marmură.

Vor fi acordate premii pentru 5 categorii, după cum urmează:

- Premiul special pentru un elev cu rezultate notabile obţinute în anul 2019 la nivel naţional/internaţional la o disciplină cu impact în domeniul economico-financiar;

- Lectorul anului din programul „Să vorbim despre piaţa financiară nebancară!” derulat de Autoritatea de Supraveghere Financiară în anul 2019;

- Premiul special pentru instituția financiară/societatea/entitatea cu cea mai mare implicare în anul 2019 în acţiuni de educaţie financiară;

- Premiul pentru cea mai bună campanie/cel mai bun program de educaţie financiară din anul 2019;

- Premiul pentru cel mai bun produs de educație financiară (joc, carte, aplicație, videoclip, suport didactic sau educațional) din anul 2019.

 

Înscrierea participanților în competiție va avea loc în perioada 03.03.2020-10.03.2020, detaliile aferente acestui demers fiind regasite pe http://galaedufin.ro/.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

RADU CRISTIAN ȘI MAIMUȚA
scris de Lucian Cristea
V-am povestit despre alfabetul lui Berceanu, fost ministru al Transporturilor, care se strâmba ca o maimuță la primul său contact cu oa(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii