Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
UN INDEPENDENT ADEVĂRAT

UN INDEPENDENT ADEVĂRAT(528)

Simt nevoia să precizez că nu sunt în tabăra nimănui de aceea îmi place că pot comenta liber de orice sarcină fiecare gest politic care are loc cu timiditate în Constanța noastră, văduvită, evident, de lideri politici mai de anvergură. Unii nu au experiență, unii nu sunt în stare, iar alții, cei mai mulți, nu au voie.

 

Habar nu avem cine se va lupta pentru mâna bătrânei doamne Constanța!

 

Ce ați făcut până acum, domnilor politicieni?! Un candidat la funcția de primar se pregătește din timp, se curăță de păcate, se primenește și se arată prin urbe ca pe un Mesia.

Dacă vă mai codiți atâta s-ar putea să vă pară rău, s-ar putea să răsară candidați surpriză pe care să nu îi puteți controla, să nu îi mai puteți manipula. Cum ar fi, de exemplu, un independent tânăr, puternic, curajos, cu destulă experiență administrativă și politică, bun cunoscător al obiceiurilor noastre prea încovoiate de servilism balcanic gen capul plecat sabia nu îl taie.

 

Nu știu ce e în capul lui Popescu George-Andrei singurul independent din actualul Consiliu Local din Constanța dar eu în locul dumnealui aș ieși strigând în gura mare: VREAU SĂ FIU PRIMAR la CONSTANȚA pentru că m-am săturat. Vreau din nou o CONSTANȚA frumoasă harnică și deșteaptă așa cum vrem toți pentru că știm că merităm și ea și noi!

 

Acum când vedem că formațiunile politice de pe la noi se împiedică, se încurcă una pe alta de nu mai știu ce vor de fapt și al cui interes vor să îl dezvolte, ESTE MOMENTUL POTRIVIT PENTRU UN INDEPENDENT ADEVĂRAT.

Dacă politicienii nu mai sunt interesați și de dorința noastră s-ar putea ca să nu mai obțină voturile noastre.

 

Eu nu îl votez pe Stelian Ion ca să aibă USR-ul primar la Constanța ci ca să ne conducă spre mai bine cineva care îmi arată că poate negocia cu ceilalți un interes comun.

Eu nu îl votez pe Stelian Ion pentru că se plimbă singur prin Piața Grivița și zice că așa o să facă de acum încolo.

Eu nu îl votez pe fostul amiral Chițac doar pentru că se ceartă cu toată lumea și nu vrea să stea de vorbă cu nimeni.

Cred că avem nevoie de un primar iubit de toată lumea și care să ne scoată la muncă pe toți pentru o Constanță pe care unii încă o mai iubim.

Eu nu votez propunerea PNL-ului și doar pentru simplu fapt că deocamdată nimeni nu știe care e și cum o cheamă.

 

Și atunci vin și vă întreb nu cumva ar fi bun acum un independent, cum ar fi domnul Popescu George-Andrei, de exemplu, măcar din plăcerea de a le da un fel de cartonaș galben tuturor politicienilor constănțeni care își văd doar de interesele lor?!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FELIX ȘI PRAȘILA A DOUA!
scris de Lucian Cristea
Domnul Sanchi - în fața primului său examen electoral! De emoție, a transpirat din cap până în picioare la emisiunea difuzată de (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii