Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Un nou proiect de anvergură va fi demarat la sfârșitul lunii martie în Constanța!

Un nou proiect de anvergură va fi demarat la sfârșitul lunii martie în Constanța!(200)

Parcul Dragoslavele va fi reconfigurat astfel încât să răspundă atât nevoilor copiilor, cât și tinerilor și adulților din cartierul Faleză Nord.

Lucrările vor începe cu modernizarea infrastructurii și reabilitarea aleilor ce vor fi amenajate cu pavele care vor spori confortul locuitorilor. Imediat ce vor fi terminate aceste lucrări se va trece la montarea echipamentelor de joacă, distribuite pe 3 zone. Parcul va fi dotat, de asemenea, cu o zonă de fitness și cu două miniterenuri de sport: unul de fotbal și unul de baschet pentru ca cei mici și nu numai să-și poată exersa abilitățile sportive cât mai aproape de casă.

Atât pe suprafața spațiilor de joacă, cât și pe cea a zonei de fitnes sau a terenurilor de sport vor fi turnate covoare de cauciuc reciclat, diferite în funcție de specificul fiecărui spațiu.

Parcul va fi dotat cu mobilier urban pentru cei care se opresc să se odihnească. Vor fi amplasate bănci, coșuri de gunoi și o cișmea. Pentru că este vorba totuși de un parc, spațiul verde nu a fost ignorat. Astfel specialiștii în domeniu vor realiza și o reabilitare peisagistică. Vor fi plantate flori, arbuști ornamentali și gazon.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ATENȚIE, LA MANGALIA NU SE FILMEAZĂ! TOTUL ESTE REAL!
scris de Lucian Cristea
Mă pun adeseori în locul lui Radu Cristian, primarul orașului Mangalia, și îmi imaginez cât de șifonate sunt, în ultima vreme, dimi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii