Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Primăria Municipiului Constanța continuă măsurile de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus!

Primăria Municipiului Constanța continuă măsurile de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus!(200)

După ce ieri au fost montate la Căminul pentru Persoane Vârstnice lămpi bactericide și dispensere cu soluții dezinfectante, astăzi reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială au început montarea dispenserelor și în toate cluburile pentru seniori.

De asemenea, dispensere au fost montate și în sediul DGAS și în Serviciul de Asistență Medicală Comunitară situat în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei”.

Vă rugăm să le folosiți cu încredere!

În continuare, echipe mixte de control formate din reprezentanți ai Primăriei Constanța și ai Poliției Locale desfășoară acțiuni de verificare și consiliere la unitățile de învățământ din municipiu. Inspectorii distribuie în fiecare instituție și pliante informative.

Peste 70 de unități de învățământ din municipiul Constanța au fost verificate până acum.

Primăria Municipiului Constanța face un apel către cetățeni să nu ia în considerare decât informațiile venite de la autoritățile abilitate și să nu cadă pradă dezinformărilor care apar în spațiul public.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

RADU CRISTIAN ȘI MAIMUȚA
scris de Lucian Cristea
V-am povestit despre alfabetul lui Berceanu, fost ministru al Transporturilor, care se strâmba ca o maimuță la primul său contact cu oa(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii