Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Primăria Municipiului Constanța continuă măsurile de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus!

Primăria Municipiului Constanța continuă măsurile de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus!(185)

În toate creșele din municipiul Constanța au fost montate dispensere ce conțin substanțe dezinfectante.

De asemenea, personalul specializat din cadrul celor cinci instituții îi invață pe copii noțiunile elementare de igienă.

Spălatul corect pe mâini este cel mai eficient şi ieftin mod de a preveni diferite afecţiuni care duc la îmbolnăvirea a milioane de copii anual.

În plus față de spălarea frecventă a mâinilor, micuților le sunt prezentate și alte modalități de prevenire a răspândirii microbilor.

De exemplu, să-și acopere gura atunci când tușesc sau strănută și să folosească șervețele de unică folosință. De asemenea, copiii sunt învățați că împărțirea paharelor, cănilor și a veselei, în general, este o modalitate ușoară de răspândire a germenilor și că trebuie evitată.

Primăria Municipiului Constanța face un apel către cetățeni să nu ia în considerare decât informațiile venite de la autoritățile abilitate și să nu cadă pradă dezinformărilor care apar în spațiul public.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

COOPERATIVA LUI DRAGOMIR ȘI CELE 10 BRĂȚĂRI DE AUR (MESERII) ALE LUI MOHAMMAD
scris de Lucian Cristea
Trei oameni au ținut pe umerii lor, printr-o teribilă echilibristică, PNL Constanța în picioare. Bogdan Huțucă, liderul(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii