Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
CHI-ȚAC, ȚAC-PAC

CHI-ȚAC, ȚAC-PAC(800)

Nu cu prea mult timp în urmă în anul 2004, marea personalitate politică inutilă, insipidă și fără de niciun folos pentru constănțeni, domnul Puiu Hașotti, marele lider stătut degeaba al PNL-ului, principalul opozant al lui Mazăre, deja Primar în acele vremuri, obține un chinuit 15%, toată lumea știind că cei doi sunt prieteni și colaborează spre prostirea noastră a tuturor celor care mai mergeam la vot. Domnul lider PNL zice că s-a sacrificat întrucât pe atunci nimeni din subordinea dânsului nu voia să se lupte cu Mazăre!

Urmează alegerile din 2008, când Victor Manea de la PNL, de care nu își mai aduce nimeni aminte decât dacă le spui că e ăla cu elefantul, cât și Dorel Onaca de la PD-L, reușesc să obțină niște scoruri jenante, rușinoase: unul 11,22%, celălat 10,46%.

În 2012 apare ca o mare speranță pentru constănțenii, care voiau deja să scape de Mazăre, liderul PDL Christian Gigi Chiru care obține cu chiu cu vai un amărât de 13,5%. Multă lume are informații și argumente că speranța Gigi Chiru e vândută sau cumpărată.

Fostul prefect Claudiu Iorga Palaz scoate și dânsul un amărât de 8,82% mai ales că de la începutul campaniei lovește în Chiru (deși erau colegi, aparent în aceeași barcă) în loc să atace amândoi dușmanul comun, eternul deja domn Mazăre!?!

 

Toată lumea se miră cum așa zisa opoziția din Constanța, timp foarte mulți ani, nu găsește un candidat pentru primărie care, să fie puternic, credibil și să îl invingă pe simpaticul măscărici Radu Mazăre?

 

În 2016 PNL Constanța încearcă să se scuture de frăția cu PSD și profitând de lipsa lui Mazăre încearcă marea cu amiralul scoțând în luptă pentru prima dată o variantă aparent câștigătoare, Vergil Chițac care pierde suprinzător în fața unui necunoscut cumințel și hărnicuț elev conștiincios al metodelor lui Mazăre mentotul lui de bază și dintotdeauna.

Câștigă Făgădău cu 42% (43 de mii de voturi) și pierde Chițac cu 34% (36 de mii mde voturi. Să ne uităm și la celelalte scoruri poate mai învățăm câte ceva: Claudiu Palaz - 7.031 voturi, George Andrei Popescu - 4.588, voturi Christian Gigi Chiru - 3.672 voturi, Ion Budi - 2.673 voturi, Omer Sunay - 1.486 voturi, Nicolae Grosu - 1.273 voturi.

 

V-am mai zis să urmărim evoluția tânărului Popescu George Andrei care în 2016 scoate mai multe voturi decât Chiru și este pe locul patru la doar câteva voturi în urma lui Palaz. Eu în locul dumnealui aș profita de vânzoleala actuală. Succes, Andrei, nu te lăsa!

 

Acum, în sfârșit, se pare că PNL Constanța ar putea să dea lovitura și să câștige postul de primar la Constanța.

Trecând cu putere peste orice ranchiună, normală în altfel de situații, PNL Constanța se încurcă din nou cu dificilul fost amiral Vergil Chițac înțelegând, de data asta împreună, faptul că la Constanța nimeni nu mai vrea primar PSD-ist. Nici chiar liberalii! Nimeni nu vrea să fie în pielea domnului Huțucă nevoit să negocieze cu toate forțele politice din Constanța un sprijin puternic și serios pentru candidatura domnului Chițac și iată de acum încolo și a PNL-ului!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ECOLOGIȘTII, NOII ALIAȚI AI LUI MOHAMMAD MURAD
scris de Lucian Cristea
Când te prindea Radu Cristian la înghesuială, în calitatea pe care o avea, aceea de șef al Gărzii Financiare Constanța, te "ardea te(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii