Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Se reorganizează spațiul public urban din cartierul CET

Se reorganizează spațiul public urban din cartierul CET(156)

Proiectul de reamenajare a tramei stradale din cartierul CET prinde contur. Echipele SC Confort Urban SRL continuă procesul de asfaltare a zonei pietonale și carosabile pe aleile dintre blocuri. Muncitorii au acționat ieri pe aleea Albatrosului unde carosabilul și trotuarele au fost asfaltate.

De asemenea, pe strada Egretei, carosabilul a fost extins și recondiționat iar infrastructura trotuarelor a fost modernizată. Ca urmare a reorganizării spațiului public urban, au fost realizate locuri de parcare care pot fi utilizate de riverani iar în perioada următoare vor fi amenajate noi spații destinate staționării autovehiculelor.

Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, locuitorii orașului sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MADE ZANFIR IORGUȘ
scris de Lucian Cristea
Lansarea unui candidat la alegerile locale seamănă foarte mult cu prezentarea pe piață, pe piața politică și cetățenească, a unui(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii