Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Continuă lucrările de reabilitare a colectorului prăbușit de pe strada Nehoiului

Continuă lucrările de reabilitare a colectorului prăbușit de pe strada Nehoiului(132)

În cursul acestei zile, 10 martie 2020, echipele de intervenție au reușit să realizeze un by-pass între conducta de refulare de la stația de pompare SP3 și colectorul menajer de pe strada Caraiman, ce face legătura cu stația de epurare Constanța Sud. Practic, la intersecția străzilor Caraiman cu 1 Mai Vechi, pe malul portului, în zona stației peco, s-a montat pe o lungime de aproximativ 7 metri o conducta de legatura intre cele doua colectoare, cu diametrul de 400 mm.

Lucrarile au fost finalizate in jurul orei 22,30. Imediat, s-au făcut manevrele de vane necesare, s-a repornit stația SP3 și s-a închis vana de pe conducta de descărcare de siguranță. Începând cu ora 23,00 s-a sistat deversarea controlată din zona Poarta 1.

Totodată, lucrările de reabilitare a colectorului prăbușit de pe strada Nehoiului au continuat și astăzi. Echipele de intervenție au reușit montarea primelor tronsoane din conducta nouă cu diametrul de 800 mm.

Vom reveni cu amănunte!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii