Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Atenție, se oprește apa din punctul termic 70 de pe strada Traian!

Atenție, se oprește apa din punctul termic 70 de pe strada Traian!(148)

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, din subsolul blocului K3, de pe strada Traian nr. 64, din municipiul Constanța, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, joi - 12 martie 2020, în intervalul orar 09.00 – 13.00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii arondați punctului termic 70, respectiv blocurile: K2A, K3, K4, AR1, precum și Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.
 

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FELIX ȘI PRAȘILA A DOUA!
scris de Lucian Cristea
Domnul Sanchi - în fața primului său examen electoral! De emoție, a transpirat din cap până în picioare la emisiunea difuzată de (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii