Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Condiții optime de trafic rutier în cartierele Constanței!

Condiții optime de trafic rutier în cartierele Constanței!(149)

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă conform graficului de lucru reabilitarea carosabilului pe arterele secundare din oraș.

Pe strada Ion Vodă, porțiunea cuprinsă între bulevardul Mamaia și strada Unirii, din cartierul Faleză Nord muncitorii au finalizat asfaltarea suprafeței decopertate iar în perioada următoare se va interveni pe străzile Petru Vulcan, Timișanei și Dobrogei, tronsoanele delimitate de bulevardul Mamaia și strada Unirii.

Pe strada Pajurei din cartierul KM 4 carosabilul a fost frezat în vederea turnării covorului asfaltic iar pe aleea Crizantemelor din cartierul Tomis II și pe strada Duiliu Zamfirescu din cartierul Anadalchioi au fost realizate lucrări de recondiționare a zonei carosabile.

Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se execută lucrări.

Mai jos aveti linkul pentru materialul video. Dacă folosiți imaginile, vă rugăm să precizați sursa. Vă multumim! 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MADE ZANFIR IORGUȘ
scris de Lucian Cristea
Lansarea unui candidat la alegerile locale seamănă foarte mult cu prezentarea pe piață, pe piața politică și cetățenească, a unui(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii