Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Un nou sens giratoriu pe bulevardul Mamaia

Un nou sens giratoriu pe bulevardul Mamaia(199)

Primăria Municipiului Constanța continuă să adopte măsuri de îmbunătățire a sistemului de transport, conform obiectivelor Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

Pentru a elimina deficiențele circulației rutiere existente pe bulevardul Mamaia la intersecția cu strada I.G. Duca a fost luată decizia amenajării unui sens giratoriu.

În prezent, configurația intersecției în formă de „Y” și reglementarea cu prioritate a circulației rutiere pe direcția bulevardul Mamaia – strada I.G. Duca determină conflicte și blocaje în trafic pentru circulația pe strada I.G. Duca și la intersecția cu strada Sarmisegetuza, ca străzi fără prioritate, precum și o fluență scăzută a circulației rutiere.

Lucrările de amenajare a sensului giratoriu se vor desfășura vineri noaptea, după ce în aceste zile echipele SC Confort Urban SRL au asfaltat scuarul median. Pentru buna desfășurare a intervențiilor, circulaţia rutieră va fi restricţionată parțial în intervalul orar 22:00 – 06:00.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenţie şi să circule cu viteză redusă.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MADE ZANFIR IORGUȘ
scris de Lucian Cristea
Lansarea unui candidat la alegerile locale seamănă foarte mult cu prezentarea pe piață, pe piața politică și cetățenească, a unui(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii