Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Primăria Municipiului Constanța pune la dispoziția Direcției de Sănătate Publică peste 120 de cadre medicale!

Primăria Municipiului Constanța pune la dispoziția Direcției de Sănătate Publică peste 120 de cadre medicale!(162)

Tot personalul medical din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială, care, în mod normal, își desfășoară activitatea în unitățile de învățământ din oraș, va participa, începând de astăzi, sub coordonarea Direcției de Sănătatea Publică, la gestionarea situației legate de noul coronavirus.

De asemenea, în contextul actual, conducerea D.G.A.S. Constanța a hotărât suspendarea programului de lucru cu publicul și asigurarea desfășurării activității instituției prin preluarea electronică a dosarelor.

Astfel, pentru accesarea tuturor prestațiilor/beneficiilor sociale, constănțenii pot transmite documentele justificative la următoarele adrese de mail:

 - aurelialeu@spas-ct.ro - pentru primirea dosarelor în vederea acordării ajutoarelor de urgență, a stimulentelor educaționale, a alocațiilor de stat, a stimulentelor de inserție, a indemnizațiilor pentru creșterea copilului, a ajutoarelor sociale, a alocațiilor pentru susținerea familiei, a angajării asistentului personal, a indemnizațiilor persoanelor cu handicap grav și efectuării anchetelor sociale. telefon: 0341.180.109;

 - gabrielaichim@spas-ct.ro - Serviciul protecția copilului, telefon: 0341.180.103;


- mihaelaliuta@spas-ct.ro - Serviciul autoritate tutelară, telefon: 0766.888.212;


 - cristianamotrescu@spas-ct.ro – pentru programul social RESPECT și permise de călătorie gratuită CT BUS, telefon: 0341.448.530;


 - administrativcrese@spas-ct.ro – Direcția administrare creșe, telefon: 0341.428.371;

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

COOPERATIVA LUI DRAGOMIR ȘI CELE 10 BRĂȚĂRI DE AUR (MESERII) ALE LUI MOHAMMAD
scris de Lucian Cristea
Trei oameni au ținut pe umerii lor, printr-o teribilă echilibristică, PNL Constanța în picioare. Bogdan Huțucă, liderul(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii