Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
DIFERENȚA DINTRE LUPU MIHAI ȘI LUPUL MORALIST

DIFERENȚA DINTRE LUPU MIHAI ȘI LUPUL MORALIST(351)

Când nu este vorba despre incompetența și lașitatea din interiorul PSD, tovarășii lui Ciolacu (care nu bea decât lapte acru), devin extrem de vehemenți și de critici! Să te ferească Dumnezeu să intri în gura lăutarilor pesediști! Nu te spală toți afluenții Dunării la un loc! E un domn Dobre, nu cel cu pâinea de la Constanța, dar și pe ăla îl adună când tună, care juca, la nivel central, în rolul de purtător de cuvânt al PSD. De câte ori era nașpa în partid, dumnealui nu avea replică! Se chinuia, se strâmba, se pieptăna, se băga pe sub mese, frunză verde își punea în cap, în loc să fie tăiată la câini! Nu era în stare să scoată un cuvânt! Acum, îmbrăcat în blana lupului moralist cu zurgălăi, a sărit direct în spatele lui Cîțu, acuzându-l de înaltă trădare! Motivul? Nominalizat pentru funcția de premier, Cîțu a cedat presiunilor exercitate asupra sa și când să asistăm la învestirea Guvernului, domnia sa și-a depus mandatul! Atât le-a trebuit pesediștilor...Acum, fie vorba între noi, și Cîțu ăsta s-a aruncat direct în gura moralistului, căruia nici că-i mai tace gura! Dacă vezi ce este la gura lui, te îngrozești! De la trădare în sus, tot felul de superlative!

În materie de tupeu, pesediștii nu se dezmint.
În primul rând, când nu le convine ceva, uită de la mână până la gură! Uită, de pildă, că la fel de rușinoasă a fost și fuga de răspundere a lui Nicu Moga, pus cu surle și trâmbițe în fruntea Ministerului de Interne. Când a văzut că nu este de el obiectul muncii de la Interne, domnul Moga, domnul chrestor Moga, “mâna dreaptă” a lui Felix Stroe, și-a pus coada pe spinare și-a tulit-o după câteva zile de mandat! În plină criză, pentru că ne aflam în miezul scandalului de la Caracal. Măcar Cîțu s-a gândit bine că nu este de el statutul de premier și a renunțat din start...Nicu Moga a tras de timp, a încurcat pe toată lumea, a destituit și câțiva polițiști pe degeaba, doar ca să își facă imagine, a ieșit la televizor și și-a luat tot felul de angajamente pe care, evident, le-a abandonat! După care, realizând că este depășit de amploarea evenimentelor de la Caracal, și-a dat demisia pe șoptite...Nici Cîțu nu a făcut o imagine bună partidului care l-a promovat prin gestul său, dar nici cu Moga nu mi-e rușine! Demisia sa rușinoasă a fost trecută sub tăcere, pentru că a picat prost și pentru “Veorica premier”, care făcuse propunerea la sugestia lui Felix Stroe. Era bun un om la Interne pentru gruparea pesedistă de la Constanța, aia influentă, dar dacă nu l-au ținut genunchii pe Moga! Le dă la unii Dumnezeu cât nu pot să ducă!

Dar nu toată lumea este la fel în politică...Sunt și caractere și oameni educați și cu mult bun simț. Mihai Lupu, de pildă, unul dintre lorzii din PNL. După ce s-a anunțat desemnarea sa în calitate de candidat la șefia Consiliului Județean Constanța, l-am contactat telefonic ca să-i cer un punct de vedere. Răspunsul domniei sale ar putea fi dat ca exemplu prin echilibru, cunoașterea realității, moderație și profesionalism. Nu era nici fericit, nici trist, ci exact cum îi stă unui om stăpân pe el și care și-a conturat cu mâna lui întreaga sa existență. Un om care nu este lacom și nu aleargă după funcții derizorii. Ba, dimpotrivă, pentru că nu vrea să se compromită, s-a gândit bine și de mai multe ori dacă să accepte sau nu propunerea făcută. Tocmai datorită acestor calități ale sale, a fost recomandat pentru o funcție foarte importantă. Revenirea sa în primele rânduri este un fapt benefic pentru PNL Constanța!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FLOTA PRIMARULUI-AMIRAL CHIȚAC PUNE TUNURILE PE MIO CAFFE!
scris de Lucian Cristea
TORA! TORA! TORA! Tradus din limba japoneză în limba română, în concepție proprie, înseamnă: “Pe ei, pe ei, mama lor de cafegii!(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii