Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
ÎN CAZUL CHIȚAC, CONTAMINAT, DAR SĂNĂTOS TUN, DISCREȚIE ȘI FRECȚIE !

ÎN CAZUL CHIȚAC, CONTAMINAT, DAR SĂNĂTOS TUN, DISCREȚIE ȘI FRECȚIE !(1541)

A început acțiunea de victimizare a lui Vergil Chițac prin diverse mijloace preluate din folclorul local, doine și balade principiale, individuale și de grup. Se poartă din nou bocetul ostășesc gen “Foaie verde, mailat, m-a făcut mama soldat, dar, bucluc, am căzut într-un…” Căutați repede rima, că miroase a ambreiaj încins de la unul care conduce ca moarta…

Programul de victimizare este parcelat pe mai multe capitole. Bocet tradițional interpretat de 400 de coriste musulmane. Ele se vor strădui, pe cât le va sta în putință, să rostească corect în limba lor maternă următorul text original. Citez: “Văleu, Vergile, pe noi cui ne lași? Nici măcar nu candidași!” Pentru că am fost obligați să publicăm o erată, facem precizarea că Vergelaș din bocet nu este același cu Vergelaș contaminatul…

În primul rând, Vergil Chițac contaminatul este sănătos tun, după cum ne informează forurile superioare care au grijă de domnia sa! Vergelaș contaminatul, dar sănătos beton, nu este amiral, ci contra...Adică este contra lui și tuturor!

Contraamiral, ca să terminăm cu bășcălia cazonă! Nu a fost contaminat, după cum mi-am permis să scriu fără dictare, ci doar zdruncinat de o strângere de mână de culoare, la NATO, în poartă...Unde, atenție, era parcată o pisică moartă! Cine-o râde și-o vorbi, despre episodul în care este implicat domnul Chițac, contaminat sau necontaminat, după cum ne ordonă cenzura, o face pe barba lui!

Ordinul de luptă sună clar. Vergil Chițac menajat, spălat și apretat. Nu a fost, nu s-a deplasat, nu s-a virusat. A dat buzna în spital dintr-o eroare a robotului care a reconfigurat ziua de 8 Martie. Discreție și frecție. Nu contează că domnia sa a băgat PNL în ceață! A comis-o de nu știu câte ori până astăzi! Domnia sa, care se trage dintr-un neam londonez, se pricepe foarte bine la această operațiune. Deține un record absolut. A băgat Marina Militară în ceață, deși, culmea, când a făcut chestia asta, era o zi senină!
Ca obiect de studiu, băgatul în ceață are mai multe componente, dar de bază este componenta meteo. Dacă ai meteo la bază și un frenetic susținător financiar, care să îți asigure necesarul de ceață londoneză, bagi pe toată lumea, la grămadă sau în ordine alfabetică., în aceeași oală!

Vergil Chițac a băgat manual PNL în ceață! Operațiunea a devenit specialitatea casei. Dar oare ajungea aici fără sprijinul strategic și moral al colecționarilor de amirali? Pardon, contraamirali. Fostului lider al PNL Constanța, domnul Gheorghe Dragomir, ar trebui să îi pese de noua criză provocată în partid de favoritul său în toate cele ce sunt...

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii