Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Asfalt nou în zonele rezidențiale

Asfalt nou în zonele rezidențiale(231)

Echipele SC Confort Urban SRL continuă reabilitarea carosabilului pe arterele secundare din cartierul Faleză Nord. După ce săptămâna trecută muncitorii au asfaltat străzile Ion Vodă, Petru Vulcan și Dragoslavele, tronsoanele delimitate de bulevardul Mamaia și strada Unirii, astăzi s-a intervenit pe strada Timișanei. Suprafața decopertată a fost reabilitată prin turnarea de covor asfaltic. Mâine, lucrările de modernizare a carosabilului vor cuprinde strada Dobrogei.

Concomitent, în cartierul KM 4, s-a frezat zona carosabilă pe strada Petru Cercel, între strada Brizei și bulevardul 1 Mai și pe strada Brizei, tronsonul delimitat de strada Petru Cercel și strada Steluței.

De asemenea, în cartierul Tomis III, se va decoperta suprafața carosabilă la intersecția aleilor Magnoliei și Cameliei.

Facem apel către conducătorii auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MADE ZANFIR IORGUȘ
scris de Lucian Cristea
Lansarea unui candidat la alegerile locale seamănă foarte mult cu prezentarea pe piață, pe piața politică și cetățenească, a unui(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii