Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Creăm noi locuri de parcare pentru constănțeni

Creăm noi locuri de parcare pentru constănțeni(248)

Eficientizarea utilizării spațiului public urban reprezintă o prioritate pentru Primăria Municipiului Constanța. Noi locuri de parcare sunt amenajate de municipalitate, prin SC Confort Urban SRL, în urma reorganizării spațiilor existente și a eliberării domeniului public de garaje.

În cartierul CET, Primăria Municipiului Constanța desfășoară un proiect complex de reconfigurare urbană prin lucrări de asfaltare și de extindere a carosabilului, reabilitare a zonei pietonale și amenajare de noi parcări. Riveranii au la dispoziție parcările care au fost construite pe aleea Egretei, în dreptul blocurilor C1, C4 și C5. Spațiul destinat staționării autovehiculelor a fost marcat și numerotat corespunzător.

De asemenea, au fost demarate lucrările de amenajare a noilor parcări situate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Bisericii Catolice „Sf. Pius din Pietrelcina” – Padre Pio – Constanța și în zona Trocadero. Parcările sunt construite în locul garajelor care au fost demolate, fiind extinsă suprafața deja existentă.

În prezent, se amenajează infrastructura terenului prin montare de borduri și pietruire, în etapa premergătoare asfaltării.

Primăria Municipiului Constanța a demarat anul trecut o amplă campanie de eliberare a domeniului public de garaje. Acțiunea vizează peste două mii de garaje din toate cartierele din oraș.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

GUVERNATORUL DELTEI DUNĂRII, ACEST JAMES BOND FĂRĂ PREFIXUL 007
scris de Lucian Cristea
Au decretat unii la Tulcea existența o așa-zisei crize de guvernatori, cu efecte directe asupra existenței Administrației Rezervației (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte