Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Creăm noi locuri de parcare pentru constănțeni

Creăm noi locuri de parcare pentru constănțeni(129)

Eficientizarea utilizării spațiului public urban reprezintă o prioritate pentru Primăria Municipiului Constanța. Noi locuri de parcare sunt amenajate de municipalitate, prin SC Confort Urban SRL, în urma reorganizării spațiilor existente și a eliberării domeniului public de garaje.

În cartierul CET, Primăria Municipiului Constanța desfășoară un proiect complex de reconfigurare urbană prin lucrări de asfaltare și de extindere a carosabilului, reabilitare a zonei pietonale și amenajare de noi parcări. Riveranii au la dispoziție parcările care au fost construite pe aleea Egretei, în dreptul blocurilor C1, C4 și C5. Spațiul destinat staționării autovehiculelor a fost marcat și numerotat corespunzător.

De asemenea, au fost demarate lucrările de amenajare a noilor parcări situate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Bisericii Catolice „Sf. Pius din Pietrelcina” – Padre Pio – Constanța și în zona Trocadero. Parcările sunt construite în locul garajelor care au fost demolate, fiind extinsă suprafața deja existentă.

În prezent, se amenajează infrastructura terenului prin montare de borduri și pietruire, în etapa premergătoare asfaltării.

Primăria Municipiului Constanța a demarat anul trecut o amplă campanie de eliberare a domeniului public de garaje. Acțiunea vizează peste două mii de garaje din toate cartierele din oraș.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DUPĂ CE A DORMIT ÎN FRONT, CHIFLA NE DĂ LECȚII DE BUNĂ GUVERNARE !
scris de Lucian Cristea
Cât timp a figurat în catalogul PSD, la secțiunea chifle și japoneze, rar îl auzeai pe Mircea Dobre combătând cu mânie(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Acces rutier îmbunătățit în Campusul Universității „Ovidius” din Constanța
  • LINGURIȚA UNIVERSALĂ A UNUI PREAÎNALT NECONTAMINAT
  • VRABIE A PRELUAT MEDGIDIA PE BUTUCI. ACUM O MODERNIZEAZĂ CU SUCCES!
  • POLITICĂ ȘI FRĂMÂNTĂRI SIMANDICOASE - Începuturi cu dichis (III) - Mazăre și Meleșcanu, un fel de căsătorie care începe cu un divorț
  • Brâncuși al nostru