Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Nuntă în vremea pandemiei!

Nuntă în vremea pandemiei!(106)

În perioada 16.03.2020 – 22.03.2020, nouă cupluri și-au unit destinele în fața ofițerului Stării Civile din Constanța. Au mai fost și 4 perechi care au hotărât că nu este cel mai potrivit moment pentru a-și începe viața de familie și au renunțat.

Tot mai mulți tineri care aveau programate cununiile civile în această perioadă au decis să le reprogrameze sau chiar să le anuleze.

Cei care merg mai departe trebuie să respecte prevederile Decretului Președintelui României nr. 195/16 Martie 2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României și anume prezența a doar 10 persoane în momentul oficierii cununiei civile.

Pentru orice modificare/informație din sfera de competență a Direcției Locale de Evidență Persoane vă rugăm să folosiți următoarele date de contact:

Serviciul Stare Civilă – numerele de telefon: 0731-500128 și 0799-606130, adresa de mail: spclep_starecivila@primaria-constanta.ro.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DUPĂ CE A DORMIT ÎN FRONT, CHIFLA NE DĂ LECȚII DE BUNĂ GUVERNARE !
scris de Lucian Cristea
Cât timp a figurat în catalogul PSD, la secțiunea chifle și japoneze, rar îl auzeai pe Mircea Dobre combătând cu mânie(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Acces rutier îmbunătățit în Campusul Universității „Ovidius” din Constanța
  • LINGURIȚA UNIVERSALĂ A UNUI PREAÎNALT NECONTAMINAT
  • VRABIE A PRELUAT MEDGIDIA PE BUTUCI. ACUM O MODERNIZEAZĂ CU SUCCES!
  • POLITICĂ ȘI FRĂMÂNTĂRI SIMANDICOASE - Începuturi cu dichis (III) - Mazăre și Meleșcanu, un fel de căsătorie care începe cu un divorț
  • Brâncuși al nostru