Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Donațiile pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase pot fi aduse la sediul Primăriei Constanța

Donațiile pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase pot fi aduse la sediul Primăriei Constanța(148)

Serviciul Protecție Civilă din cadrul Primăriei Municipiului Constanța a amplasat în fața instituției un cort special pentru donațiile strânse de la toți cei care vor să ajute Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.


Având în vedere numărul tot mai mare de constănțeni, persoane fizice sau juridice, ONG-uri sau asociații care doresc să ajute Spitalul Clinic Municipal de Boli Infecțioase cu diverse materiale sau produse, vă informăm că toate aceste donații pot fi aduse, de luni până vineri între orele 08:00 – 16:00, la cortul special amplasat în fața instituției de pe bulevardul Tomis nr. 51, fără a perturba in vreun fel activitatea în unitatea spitalicească.

 

Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care s-au implicat și au donat până acum materiale sau produse pentru ajutorarea pacienților și cadrelor medicale din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

AU ALES SĂ SALVEZE VIAȚA ALTORA !
scris de Lucian Cristea
Am primit câteva rânduri din partea mamei uneia dintre cele 16 asistente medicale eroine, despre care am avut onoarea să scriu, recent, (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Acces rutier îmbunătățit în Campusul Universității „Ovidius” din Constanța
  • LINGURIȚA UNIVERSALĂ A UNUI PREAÎNALT NECONTAMINAT
  • VRABIE A PRELUAT MEDGIDIA PE BUTUCI. ACUM O MODERNIZEAZĂ CU SUCCES!
  • POLITICĂ ȘI FRĂMÂNTĂRI SIMANDICOASE - Începuturi cu dichis (III) - Mazăre și Meleșcanu, un fel de căsătorie care începe cu un divorț
  • Brâncuși al nostru