Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Zeci de constănțeni inimoși le-au întins o mână de ajutor semenilor lor aflați în dificultate în aceste zile

Zeci de constănțeni inimoși le-au întins o mână de ajutor semenilor lor aflați în dificultate în aceste zile(170)

Constănțenii își demonstrează solidaritatea pe platforma online “ÎMPREUNĂ PENTRU CONSTANȚA” pusă la dispoziție de Primăria Municipiului Constanța.

https://impreunapentruconstanta.ro/

Oameni fără posibilități s-au înscris pe platforma online pusă la dispoziție de Primăria Municipiului Constanța, iar într-un timp record, oameni cu posibilități materiale i-au contactat, au aflat ce au nevoie și s-au mobilizat pentru a le aduce acasă alimente de strictă necesitate, produse pentru bebeluși sau medicamente.

Platforma Împreună pentru Constanța este un liant între toți cei aflați în dificultate și cei care au posibilitatea și vor să acorde asistență în orice mod posibil. Tineri, copii, bătrâni, cu toții suntem acum o mare familie care are nevoie să își dea mâna și să lupte împotriva inamicului invizibil. Prin această modalitate de interacțiune on-line, cei singuri pot fi auziți, iar cei care au posibilități pot face lucruri mari pentru semenii lor.

 

Platforma poate fi accesată, prin intermediul celor două butoane, de oricine vrea să ajute sau are nevoie de ajutor. Aici, constănțenii pot lua legătura unii cu alții și pot crea o comunitate responsabilă, unită, gata să izbândească în aceste momente grele, cauzate de răspândirea virusului COVID 19.

 

“ÎMPREUNĂ PENTRU CONSTANȚA” UNEȘTE O COMUNITATE! PRIN #IMPLICARE #ÎMPREUNĂ #ÎNVINGEM #COVID-19.


https://impreunapentruconstanta.ro/ 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

AU ALES SĂ SALVEZE VIAȚA ALTORA !
scris de Lucian Cristea
Am primit câteva rânduri din partea mamei uneia dintre cele 16 asistente medicale eroine, despre care am avut onoarea să scriu, recent, (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Acces rutier îmbunătățit în Campusul Universității „Ovidius” din Constanța
  • LINGURIȚA UNIVERSALĂ A UNUI PREAÎNALT NECONTAMINAT
  • VRABIE A PRELUAT MEDGIDIA PE BUTUCI. ACUM O MODERNIZEAZĂ CU SUCCES!
  • POLITICĂ ȘI FRĂMÂNTĂRI SIMANDICOASE - Începuturi cu dichis (III) - Mazăre și Meleșcanu, un fel de căsătorie care începe cu un divorț
  • Brâncuși al nostru